Smrtno bolesna 93-godišnja baka je ležala u krevetu, a potez njenog voljenog muža, s kojim je u braku 73 godine, rasplakao je svijet.

Prijašnji brakovi i veze su bili dosta ozbiljniji nego danas. Supružnici su poklanjali jedno drugom više ljubavi i borili su se da brak uspije. Zanimljivo je vidjeti parove koji su nakon mnogo godina ostali jedno uz drugo.

Ovaj bračni par je pravi primjer kako se supružnici vole i poštuju, te kako su jedno uz drugo i u najgorim trenucima. Video koji možete vidjeti je mnoge rastužio i nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Radi se o Howardu i Lauri koji su u braku nevjerojatnih 73 godine. Zamislite to. Imali su svoju pjesmu koja se zvala ”Nikada nećeš znati”.

Laura je završila u bolnici u zaista teškom stanju. Njemu je to naravno vrlo teško palo. Nije nimalo svejedno gledati je takvu.

On je ostao uz nju u takvom trenutku te joj odlučio otpjevati njihovu pjesmu. Pogledajte kako su izgledali njihovi posebni trenuci:

Osam mjeseci nakon što je snimljen ovaj video, djed je zapravo prvi preminuo. Baka Laura živjela je još samo pet dana nakon njega.

Bila je okružena članovima obitelji koji su pjevali njezinu omiljenu duhovnu himnu “How Great Thou Art” kad je izdahnula posljednji put. Ovaj predivan par nedostaje brojnim njihovim potomcima.