Brat je zamolio mamu da drži svoju malu sestru – zapjevao je pjesmu od koje su mami potekle suze

Nije prošlo dugo otkako su roditelji dobili novog člana obitelji. Iako su se brinuli da će njihovo prvo dijete lošije reagirati na sestru koja će dobivati mnogo pozornosti, on je, na svu sreću, bio jako uzbuđen što se može zbližiti sa svojom sestrom.

Bio je fasciniran svojom malenom sestricom te su ju s vremena na vrijeme mama i tata stavljali na njegovo krilo. No kada su jednom čuli kako joj pjeva pjesmu „You Are So Beautiful“ (Tako si predivna), znali su da nema nikakvog straha za njihov odnos.

Iako bi neki pomislili da je navedena pjesma zapravo vrlo obična ljubavna pjesma, to ne može biti dalje od istine. Autori pjesme, Billy Preston i Bruce Fisher, su ju napisali u čast Prestonovoj majci.

Ona je bila glumica te je vodila svog sina kroz život. Kada je saznao da jedan od njegovih kolega pjevača tu pjesmu koristi kako bi zadivio mlade djevojke na koncertima, bio je jako uznemiren.

Nazvao je tog prijatelja te mu je održao lekciju – kako se usudio iskoristiti nekada nevinu i predivnu pjesmu o njegovoj majci kako bi privlačio žene!

Snimka zaslona: YouTube

VIDI OVO: Citati o sestrama: 20 najljepših citata koji opisuju taj jedinstven odnos

Nakon što su se tenzije smirile, Joe Cocker je izdao sporiju verziju Prestonove i Fisherove pjesme (onu koju svi mi poznajemo) kasnije te godine. Sada je to jedna od najpoznatijih pjesama u povijesti.

Predivne riječi i glazba te pjesme su razlog zašto su ju roditelji neprestano puštali u kući. Nakon što ju je mnogo puta čuo, brat je zapamtio nekoliko stihova te ju je odlučio zapjevati svojoj sestri.

Majka je iznenađeno gledala dok je njezin dječak držao svoju sestru u krilu, njišući ju i pjevajući joj tu pjesmu. Taj će trenutak upamtiti do kraja života. Pogledajte njihov predivan obiteljski trenutak u priloženom videu. On će zasigurno biti divan stariji brat.