Brat i sestra zapjevali na dan njezinog vjenčanja, uzvanici su ostali bez teksta

Brat i sestra su zapjevali poznati pjesmu Celine Dion i Andrea Bocellija na dan njezinog vjenčanja. Njihova izvedba je uzvanike ostavila bez teksta. 

Joseph Gibbons i Anna Richey su brat i sestra koji su odrasli u glazbenoj obitelji. Njihov je otac bio rock zvijezda dok nije preminuo samo nekoliko dana prije Anninog rođenja. 

Kroz svoje djetinjstvo brat i sestra su se trudili postati uspješni glazbenici. No, njihovi stilovi su bili dosta drugačiji. Joseph je volio operno pjevanje, dok je Anna bila zainteresirana za pop glazbu. 

No, oni su i dalje slijedili svoje snove dok u konačnici nisu otkrili vrstu glazbe koja je obojima odgovarala. 

Kada je Anna jednog dana čula pjesmu The Prayer (hrv. Molitva) Celine Dion i Andrea Bocellija, znala je da ju želi otpjevati sa svojim bratom na svom vjenčanju. 

Kada je upoznala muškarca svojih snova, znala je da će joj se taj san ostvariti. 

Nakon što ju je dečko zaprosio, Anna je odmah pitala svog brata da zajedno pjevaju na njezinom vjenčanju. Joseph je bio presretan te su uskoro počeli vježbati. 

VIDI OVO: Andrea Bocelli i njegov sin Matteo zajedničkim nastupom ostavili publiku u suzama

Došao je i dan vjenčanja, a nakon obreda je došlo vrijeme za njihovu izvedbu. 

Joseph je njihovu izvedbu predstavio slijedećim riječima: „Ja volim pjevati operu… One voli ne pjevati operu… no oboje volimo glazbu i oboje volimo cijelu svoju obitelj. Ovu ćemo pjesmu posvetiti Anni i Trentonu i njihovoj ljubavi.“ 

Tada su zapjevali. Anna je započela sa stihom: „I pray you’ll be all right“ (hrv. Molim se da ćeš biti dobro). Svi su mogli reći da je Trenton dobio predivnu suprugu. 

Tada je zapjevao i Joseph. Imao je potpuno drugačiji stil pjevanja od Anne, ali su se svi složili da su im se glasovi potpuno uskladili. 

Trenton, Annin suprug, sve je zadivljeno gledao sretan što je dio jedne posebne obitelji. 

Kada je pjesma završila svi su oduševljeno zapljeskali. Joseph i Anna su zaista posebni umjetnici. Njihov bi otac bio jako ponosan na njih. 

Snimka njihove izvedbe sada je pogledana više milijuna puta.

NAJNOVIJE!