Trudnica oduševila izvedbom u X Factoru
Snimka zaslona: YouTube

Zabrinuti članovi su zakolutali očima kada su vidjeli trudnicu da se popela na pozornicu, no ubrzo su promijeni mišljenje.

Svi znamo da ne bismo trebali suditi druge ako ne želimo da i oni nas sude. Naravno, kada je vaš posao suditi druge, kao što čine članovi žirija u emisiji X Factor Ukrajina, pomalo je teško zadržati svoje mišljenje za sebe. No ponekad je pametnije šutjeti ako ne želite izgledali kao budala.

Nakon što je jedna trudna natjecateljica stala na pozornicu izgledajući kao je spremna roditi, bilo je jasno da su ju svi odmah počeli osuđivati bez da su ju poslušali.

Briga u očima članova žirija

Jedan od muških član žirija se okrenuo prema kolegama s brigom u očima kada je vidio ženin trbuh. Njegov izraz je pokazivao da joj već daje negativan prolazak iz same činjenice što je odlučila tamo doći, pogotovo kada je bila trudna.

No to nije smetalo toj nasmiješenoj 25-godišnjakinji koja nije oklijevala uzeti uzde u ruke i zapjevati iz sveg glasa. S Whitney Houston kao svojim uzorom, mlada žena je dokazala da ima potpuno suprotno od naslova pjesme „I Have Nothing“ (hrv. Nemam ništa) kada je zapjevala snažnim glasom.

Postoje neki koji smatraju da trudna žena ne bi trebala biti na pozornici pogotovo ako pjeva tako zahtjevnu pjesmu i s bebom koja se naslanja na njezinu dijafragmu.

VIDI OVO: Djevojčica se začudila trbuhu trudnice, nisu očekivali što će napraviti

Mnogi ljudi ne mogu otpjevati Whitneyinu pjesmu ni da im život o tome ovisi, barem ne na način na način da se naše uši ne naježe od užasa. Bilo tko tko se usudi otpjevati Whitneynu pjesmu mora udahnuti jako puno zraka iz trbuha kako bi mogao izvesti te slavne note.

Iako se možda čini nemoguće dobro otpjevati jednu takvu pjesmu kada još imate i bebu koja uzima sav vaš dodatan kisik, ova je žena pokazala suprotno te je impresionirala publiku i suce svojim predivnim i umirujućim glasom.

Zaprepastili su se njezinim glasom

Dok puna ljubavi nekoliko puta dotiče svoj trbuh tijekom izvedbe, neprestano smo svjesni da je s njom još jedna osoba koja ima priliku sjediti u prvom redu na maminom koncertu.

Ponekad je teško zaboraviti da nisu svi izvorni govornici engleskog kada počnu pjevati pjesmu na engleskom, ali se naglasak ove žene gotovo nije primijetio, a kada bi malo i isplivao na površinu bilo je to jako simpatično. Žiri nije primijetio nikakav naglasak, jer su se zaprepastili nad njezinim glasom.

Kada je uspjela otpjevati sve teške note, žiri joj je počeo pljeskati te su joj se divili na disanju i pjevanju. Čak je i član žirija, koji je na početku bio nesiguran, tijekom pjesme imao osmijeh kojim je priznao koliko se prevario.