Čovjek iz Ugande postao je viralan na TikToku nakon što je prvi put vidio snijeg

Peter iz Ugande preselio se u Kanadu zbog ljubavi. Postao je viralan na TikToku zbog reakcije na prvi snijeg.

U Kanadi sad živi sa svojom partnericom Marie, a svoju svakodnevicu objavljuju na TikToku.

Prije nekoliko dana objavili su snimku Peterovog prvog susreta sa snijegom. “O moj Bože! Tako sam sretan što prvi put vidim snijeg. Tako je lijep i bijel”, ponavljao je oduševljeni Peter. “Drago mi je što smo se upoznali”, našalio se još.

Uganđanin i njegova djevojka postali su viralni na TikToku, a Peterovu reakciju kada je prvi put u životu vidio snijeg u Kanadi možete pogledati u nastavku.

@peterandmarie @PETER ROCK CBM. Seeing snow for the first time in Canada 🇨🇦❄️🥶 #firstsnow #seeingsnowforfirsttime #ugandanincanada #canadawinterlife #interracialfamily ♬ original sound – Peter & Marie 🇺🇬🇨🇦

Video je geografski označen u Quebecu, ali ne daje određeno područje. Prije nekoliko dana u sjevernim i istočnim dijelovima pao je snijeg (ali to nije ništa u usporedbi s onim što će biti u veljači :-). Vjerujemo da će tada Peterova radost biti još veća.

Snimka je pregledana preko sedam milijuna puta. “Kakva predivna reakcija”, “Ovo mi je uljepšalo dan”, “Kao da iznova proživljavam djetinjstvo gledajući ovu snimku”, komentirali su korisnici TikToka.

NAJNOVIJE!