Crkva poslala djevojku na audiciju, žiri nije mogao vjerovati što čuje

Emocije su dosegle vrhunac nakon što je Kai otkrila da ju je zapravo njezina crkva poslala na tu audiciju.

Suze su potekle na sudačkom panelu kada je 19-godišnja djevojka dobila novu priliku zapjevati pjesmu „My Girl“ u emisiji Američki Idol. Kai nije imala baš lako djetinjstvo.

Kada je bila dijete, obitelj joj se neprestano selila iz skloništa u sklonište, a u jednom su razdoblju živjeli samo u svom automobilu. Njezina obitelj trenutno broji 8 članova od kojih nemaju svi svoj vlastiti krevet. No Kai je jako zahvalna za sve što ima, uključujući podršku svoje obitelji i crkve.

Svoj pjevački talent odlučila je pokazati u emisiji Američki idol s nadom da će oduševiti žiri i publiku. No činilo se da ju je trema jako sputavala kada je počela pjevati pjesmu Eda Sheerana „Thinking Out Loud“. Nakon te pjesme suci su ju upitali ima li još nešto pripremljeno. Tada je odlučila sjesti za klavir i izvesti poznatu pjesmu „My Girl“.

Kai je u tom trenu, pred očima zadivljenih sudaca i uzbuđene publike, iskazala svoj pravi talent i pustila svoj predivan glas.

Žiri je bio toliko ganut njezinoj izvedbom da su neki od njih i zaplakali – Katy Perry je morala obrisati nekoliko suza. Emocije su dosegle vrhunac nakon što je Kai otkrila da ju je zapravo njezina crkva poslala na tu audiciju.

Na to je član žirija Leonel Richie rekao nešto jako značajno: „Ti si ovdje sa razlogom i sa određenom svrhom. Bog za tebe može učiniti samo ono što može učiniti kroz tebe“.

Zaista je predivno kada se prepozna nečiji potencijal i kada osoba dobije drugu priliku zasjati svojim punim sjajem. Sada je Kai na putu za Hollywood te je korak bliže ostvarenju svog sna, ostvarivanju svoje svrhe i usrećivanju mnogih svojim predivnim glasom i talentom. Kai, samo naprijed!

NAJNOVIJE!