NaslovnicaVideoDivovski pas je osjetio opasnost pa izveo najslađe spašavanje ikada zabilježeno

Divovski pas je osjetio opasnost pa izveo najslađe spašavanje ikada zabilježeno

Divovski pas je tijekom igre je pomislio da je djevojčica u opasnosti pa je izveo najslađe spašavanje ikada. Majka je sve snimila!

Za ovog newfoundlandera, dan na plaži se brzi pretvorio u misiju spašavanja kada je njegova ljubljena prijateljica pala u ocean.

Jednu su se minutu sretno igrali u vodi, a u drugoj je on hrabro uskočio u nju kako bi pritekao djevojčici u pomoć. Na svu sreću, mama je uz sebe imala mobitel te je snimila ovu „misiju“. Sada mnoštvo ljudi zove ovog psa herojem zbog njegovog brzog razmišljanja.

Newfoundlander je predivna obiteljska životinja. Navodno je to jedna od najboljih vrsta pasa za obitelji.

Oni su jako strpljivi, iznimno privrženi te mogu držati tempo sa najživljom djecom (čak i ako ne trče uz njih).

Snimka zaslona: YouTube

Na nekim stranicama za pse, ova je vrsta preporučena obiteljima s djecom ili obiteljima koje tek planiraju djecu.

Važno je zapamtiti da, iako su jako prijateljski nastrojeni, mogu biti dosta neuredni. Opada im dlaka, sline i vole se maziti – pa ako ne možete podnijeti slinave zagrljaje ovog psa onda on možda nije najbolji izbor za vašu obitelj.

Na svu sreću, ovaj je pas bio blizu kada je veliki val zapljusnuo djevojčicu koja je pala u more. Smijala se u vodi, ali njegova je misija bila jasna; mora ju odmah spasiti. U trenu ju je zgrabio za majicu i nježno ju povukao na sigurno.

Divni pas je čak zastajao svakih nekoliko koraka kako bi provjerio da je ona dobro. Majka nije mogla vjerovati svojim očima kada je njihov hrabri pas „spasio“ njezinu kćer.

Pogledajte ovaj divan trenutak u priloženom videu. Jasno je da će svi biti na sigurnom kada je Doggy na dužnosti.