Nitko mu nije došao na rođendan pa su vatrogasci učinili nešto nezaboravno

Dječaku skoro nitko od prijatelja nije došao na rođendan pa su ga vatrogasci odlučili iznenaditi nečim što nikada neće zaboraviti. 

Sve što je 7-godišnji Dominic Giatras htio za rođendan je veliki rođendanski party na kojem će biti svi njegovi prijatelji.

Pozvao ih je čak 20 i jedva je čekao taj dan jer su njegovi roditelji na nekoliko sati rezervirali dvoranu za igranje u američkom gradiću Plainfield.

Noreen Mattson je bila žena kojoj je bio zadatak na ulazu provjeravati tko ulazi i ima li pozivnicu za Dominicov rođendanski party.

Srce joj se slomilo kad je vidjela da je na dječakov rođendan došao sam jedan jedini prijatelj. Znala je da nešto mora poduzeti.

VIDI OVO: Čestitke za rođendan: 100 najljepših rođendanskih čestitki za nju i njega

Vidjela je da su u hodniku još uvijek bili roditelji s prošlog partyja koji je bio rezerviran u istoj dvorani.

Poznavala je jednu od žena čiji je muž vatrogasac pa joj je pala na pamet zanimljiva ideja: Htjela je pozvati vatrogasce na dječakov rođendan. To se i dogodilo. Kad su čuli što se dogodilo, vatrogasci su znali da moraju doći.

Dominic je bio oduševljen. Kad su stigli, dječak je skakao od uzbuđenja, a sljedećih nekoliko sati proveo je igrajući se s vatrogascima, a pozvali su ga i u vatrogasno vozilo kako bi pregledao sve što ga zanima.

Dječakov rođendanski party je bio spašen.

IZVOR:Lajk.hr