Djevojčica je htjela zagrliti konja, a njegova reakcija je natjerala mamu da uzme kameru

Čini se da se životinjama jako sviđa dječja nevinost i neiskvarenost.

Čini se da se životinjama jako sviđa dječja nevinost i neiskvarenost. Malena djevojčica je htjela zagrliti velikog konja, a njegova reakcija je natjerala mamu da uzme kameru.

Voljeli životinje ili ne, ponekad je teško razumjeti njihovu osobnost i temperament. Zbog toga zoolozi i drugi stručnjaci ukazuju da se treba polako prilaziti životinjama bez naglih pokreta i dodirivanja, što većina ljudi čini.

No, ova snimka pokazuje da svako pravilo ima iznimku. Primijetite kako se veće životinje (neke velike pasmine pasa) i djeca jako dobro slažu. Čini se da se životinjama jako sviđa dječja nevinost i neiskvarenost.

Djevojčica se odmah povezala s konjem

Možda je stvar u tome da životinje osjete da su djeca jednostavno znatiželjna i nemaju nikakvih loših namjera. Ova malena djevojčica, na primjer, se odmah povezala sa zgodnim bijelim konjem koji je bio na prodaju u Konjičkom klubu u Teksasu.

Zaista je predivno gledati kako je Lilly Rae obasula konja zagrljajima i nježnim dodirima. Ono što je bilo još slađe jest način na koji je konj odgovorio na njezinu ljubav tako što ju je dotaknuo svojim nosom.

Ljubav ove djevojčice prema konjima (i možda drugim životinjama) se jasno vidi u iskrenom načinu na koji obasipa konja pažnjom i ljubavlju.

Snimka zaslona: YouTube

VIDI OVO: Njegov vlasnik je preminuo, ali ono što je konj učinio na sprovodu će vas dovesti do suza

Majka djevojčice je snimila što se događalo

Njihova posebna povezanost se vidi u načinu na koji njezina ruka savršeno nježno dotiče konja koji uživa i dozvoljava joj da ga mazi. Posebno je i to što se čini da je ona iskreno željela provoditi vrijeme sa ovim konjem, a ne samo pomaziti ga u prolazu kao što to mnogi čine.

Zamislite kako bi bilo predivno da smo mogli svjedočiti tom divnom trenutku. Možete čuti uživanje u glasu djevojčičine majke koja je snimila taj susret.

Tako se mnogo pozitivnih i lijepih stvari može dogoditi u domovima, prirodi i svuda oko nas ako bismo samo mogli vidjeti sve životinje očima ove malene djevojčice. Pretpostavljamo da će Lilly Rae zamoliti roditelje da joj kupe tog konja kako bi mogla imati novog prijatelja.

„Dala sam mu smoki i nije mi pojeo prste“.

Sreća na njezinom licu i u njezinom glasu pokazuje kako je lijepo biti dobar prema životinjama.

Od nježnih dodira, zagrljaja i malenih poljubaca koje je ova djevojčica dala konju, njezina ljubav nam svima može služiti kao inspiracija da nađemo radost u malim stvarima.

NAJNOVIJE