Velika sestra je na snimci držala novorođenu bebu u naručju, a tada se dogodilo nešto predivno. Veliko povjerenje joj je novorođena sestra ukazala. 

Braća i sestre dijele posebnu vezu. No, kada novorođeno dijete počne uviđati da su njezina braća ili sestre mnogo više od nekih ljudi koji su stalno uz njih? 

Bebe imaju ograničenu sposobnost percipiranja svijeta, ali postoji nešto što im govori tko ih voli i tko se brine za njih. 

Na nedavnoj popularnoj snimci možemo vidjeti upravo to – povjerenje koje je jedna beba ukazala svojoj „velikoj“ sestri. 

Na snimci 5-godišnja Evelynn u rukama drži svoju novorođenu sestru, Annabelle. Bebi je očito jako ugodno kod njezine sestre. No, tada se dogodilo nešto predivno. 

Evelynnina je mama rekla da se čini kao da će beba zaspati. Evelynn je pogledala u svoju sestru kako bi vidjela je li to istina.

Mogla je vidjeti da je malena Annabelle već jako pospana. Tada ju je Evelynn poljubila u čelo. Uskoro su se bebine oči počele pospano zatvarati. No, tada ih je opet otvorila. 

Kako bi ju uspavala, Evelynn je stavila svoj nos na sestrin i lagano ju mazila. Annabelle je opet zatvorila oči, bilo je jasno da u potpunosti uživa. 

Ponovno je pokušala otvoriti oči, ali joj nije išlo tako dobro jer joj se očito jako spavalo. 

Kada je mama ponovno progovorila to je zaokupilo Annabellinu pažnju te je odmah otvorila oči. No sada je Evelynn znala što točno treba učiniti. Počela ju je maziti i paziti. 

VIDI OVO: Dala je uplakanu bebu dječaku s Downovim sindromom – ugledala je čudo

Postalo je jasno da će Annabelle jako duboko zaspati. Tada je mama upitala Evelynn želi li ju još držati ili će ju dati njoj. Naravno, Evelynn se nije mogla odvojiti od svoje sestre. 

Tada je snimka stala, ali je bilo očito da je Evelynn provela još jako dugo vremena držeći svoju sestru u rukama. 

Snimka je podijeljena na Internetu gdje je mnoge raznježila. 

Malena Annabelle sada ima preko jednu godinu i jako se voli smijati. Također je počela hodati. Kada je napunila 14 mjeseci već je trčala i penjala se. Njezina je majka podijelila da Annabelle uživa u glazbi, plesanju, knjigama, lutkama i igri sa svojom braćom i starijom sestrom. 

Evelynn je cijelo vrijeme bila uz svoju malenu sestru te ju je vodila kroz sva nova iskustva. Jasno je da te dvije sestre imaju jako posebnu vezu. Vole one i svoju stariju braću, ali za sada ništa nije jače od njihove sestrinske ljubavi.