Dvogodišnja ruska klizačica na ledu izvela fantastičnu rutinu, pokorila je internet

Teško je povjerovati da je tako maleno dijete moglo naučiti i usavršiti cijelu tu rutinu.

Dvogodišnja ruska klizačica je izvela fantastičnu plesnu rutinu kojom je pokorila internet. Svatko zna koliko klizanje na ledu može biti elegantan i predivan sport.

Klizači se moraju jako potruditi i marljivo raditi kako bi usavršili svoje plesne rutine, a ujedno moraju ispričati cijelu priču koristeći samo svoje tijelo.

Klizači godinama treniraju kako bi ostvarili svoje snove i izveli svoje savršene rutine. Sve to vrijedi kada napokon dođu na led i potpuno očaraju publiku svojim pokretima.

Za većinu su potrebne godine prije nego postanu stručnjaci i prije nego im ljudi zapamte ime. Zamislite samo koliko su svi bili iznenađeni kada je na led stala dvogodišnjakinja i sve pomela svojim nastupom.

Kada je ova malena djevojčica prvi put stupila na led, svi su mislili da će to biti jedna od onih „simpatičnih“ plesnih rutina. Nitko nije imao pojma da je ona trenirala kao luda i da je već jako dobra klizačica.

Ako dobro pogledate, možete vidjeti da ona izvodi i malene skokove. Ona lagano klizi ledom i pogađa svaki pokret kako treba.

Kada smo mi bili ovih godina tek smo naučili hodati, no ova djevojčica pleše na ledu kao prava profesionalka.

Teško je povjerovati da je tako maleno dijete moglo naučiti i usavršiti cijelu tu rutinu. Nije čudo što svi na društvenim mrežama govore o njoj. Ona je moguća pobjednica olimpijskih igara – kada još malo naraste.

NAJNOVIJE!