NaslovnicaVideoPogledajte emotivan susret majke i sina koji je bio 16 dana u...

Pogledajte emotivan susret majke i sina koji je bio 16 dana u komi

Dirljiv video objavljen je krajem lipnja ove godine. Prikazuje majku koja žurno trči u zagrljaj svom sinu koji se tek probudio iz kome nakon 16 dana.

Dječakova reakcija dirnula je i korisnike interneta diljem svijeta. Video je već imao gotovo 60 milijuna pregleda na TikToku.

Dječakovo zdravstveno stanje se zakompliciralo

Dječakova majka Tayane Gandra kaže da je njezin osmogodišnji sin Guilherme imao prehladu koja je prerasla u ozbiljnu upalu pluća. Bolest je brzo zavladala plućima i dječak je morao biti intubiran jer je već teško disao. U komi je proveo 16 dana. Sve to vrijeme Tayane je bila uz dječaka, moleći se za njegovo ozdravljenje i nadajući se da će se uskoro probuditi.

Na dan kada je odlučila otići spavati kod kuće, Guilhermeov otac je nazvao i zamolio je da se odmah vrati u bolnicu. Dječak se probudio i dozivao majku!

Tayane, naravno, nije dvaput razmišljala: otrčala je natrag do svog sina. “Sine moj, mama je trčala cijelim putem da bi što prije stigla i zagrlila te! Ti si naše najljepše čudo. (…) Volimo te do beskonačnosti i dalje”, rekla je Tayane u objavi.

Ovaj dirljiv susret pogledajte u nastavku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tayane Gandra (@tayanegandra)

Video ponovnog susreta snimio je njezin suprug i brzo je postao viralan. Dirnuti videom, mnogi korisnici interneta Guilhermeu su poslali poruke privrženosti, vjere i divljenja. “Gospodin Bog je moćan i smiluje se na zagovornu molitvu. Izliječio te je, Guilherme! Aleluja!” – napisao je jedan pratitelj. “Puno sam plakala gledajući ovaj video, ali sam i puno zahvaljivala Bogu na ovom ČUDU. Neka Bog nastavi djelovati u životu ovog mališana”, napisao je korisnica interneta.

Još uvijek krhak, Guilherme je zahvaljivao ljudima na porukama, molitvama i ljubavi koju je primio.

Guilherme ima epidermolysis bullosa dystrophica, rijetku nasljednu bolest koja uzrokuje mjehuriće na koži i pri najmanjem trenju ili ozljedi. Bolest zahtijeva posebnu njegu. No, dječak dobro zna što smije, a što ne može učiniti kako bi izbjegao ozljede.

“Guilherme je vrlo snažan dječak. Dijete velike vjere, koje ima nadu u bolje dane”, objašnjava majka.

Doista, jasno je da su snaga i vjera Guilhermea i njegove obitelji bili temeljni za ovog malog ratnika da se probudi iz kome i oduševi svijet ovim primjerom ljubavi, vjere i otpornosti.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare