Tijekom pandemije koronavirusa malo je priča tako dirnulo naša srca kao ova priča iz jednog sela u Italiji. Čovjek je svojoj umirućoj ženi svirao ispred bolničkog prozora.

U videu vidimo 81-godišnjeg Stefana Bozzinija kako sjedi ispred bolnice Castel San Giovanni i pjeva serenadu Carli Sacchi, svojoj umirućoj ženi. Nakon što je primljena zbog bolesti koja nije povezana s COVID-19, Stefanu je rečeno da je ne može posjetiti. No, suprug je odlučio sjesti što bliže prozoru sobe u kojoj je bila smještena i na svojoj harmonici odsvirati nekoliko njezinih omiljenih pjesama.

“Učinio sam to za Carlu – da joj pokažem koliko je volim i da joj zahvalim za sve što mi je dala”, rekao je Stefano. “Srce mi je reklo da idem. Nakon što je čula glazbu, pogledala je kroz prozor, tako da sam je barem uspio vidjeti.”

Pogledajte njegovu dirljivu serenadu u videu u nastavku.

Nažalost, Carla je u međuvremenu preminula od svoje bolesti. Dok Stefano tuguje zbog njezine odsutnosti, sigurni smo da ga tješi spoznaja da je tako jasno pokazao svoju ljubav u njezinim posljednjim danima.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare