Na internetu je ugledao fotografije dvije djevojčice, nakon 40 godina saznaje pravu istinu o njima

Slučajno je na internetu ugledao stare fotografije dvije djevojčice, a nakon nekog vremena je saznao pravu istinu o njima.

Najgora stvar za roditelja je da bude razdvojen od svog djeteta, ali ova majka, Lani, živi tako zadnjih 40 godina.

Lani je na Tajlandu upoznala čovjeka koji je radio za američke zračne snage, te je tu bio stacioniran za vrijeme vijetnamskog rata. Zaljubili su se, vjenčali i preselili u Ohio. Tu su dobili kćerku, a zatim su se preselili u Oxford, Engleska te tu dobili još jednu kćerku.

Dvije godine kasnije par se razveo, Lani nije znala dobro engleski, te nije razumjela da je potpisala da se odriče svih prava da ikada više vidi svoje kćerke.

VIDI OVO: Mama je dala sina na posvajanje, a nakon 45 godina ga je ponovno srela

Od toga dana, majka i kćerke 40 godina pokušavaju naći jedne druge – konačno su ponovno ujedinjene, zahvaljujući društvenim mrežama.

Kada su rastavljene, njezine kćerke Starla i Jeannie su imale samo 2 i 3 godine. Bilo je to teško i za njih i za majku. Kada su malo odrasle, Starla i jeannie su pretražile svaku bazu podataka koju su mogle.

Godine su prolazile, a one su se pitale trebaju li prestati tražiti majku i nastavili sa svojim životom. Ali je odjednom Starla dobila neočekivanu poruku na Facebooku. Bila je to poruka od Mark Szarmacha, Laninog drugog muža, koji joj je dugo pomagao da pronađe svoje kćeri.

NAJNOVIJE!