VIDEO: Evo kako izgleda LGBTQ propaganda za djecu

Na američkom YouTube kanalu Queer Kid Stuff, koji postoji još od 2015., a ima više od 28.000 pretplatnika i više od 4 milijuna pregleda do sada, dostupni su LGBTQ+ sadržaji za djecu i za roditelje koji žele na taj način educirati djecu.

U videu snimljenom prije četiri godine pojavljuje se dječak Desmond, sada već tinejdžer, kojeg je majka, kako navodi u videu već kao dvogodišnjaka počela formirati kao queer dječaka.

Majka je utjecala na njegov ”rodni identitet”

Preko majke postali su mu dostupni LGBTQ+ propagandni sadržaji koji su utjecali na njegov razvoj. U emisiji na kanalu voditelja igra plišani medvjedić koji razgovara s dječakom o njegovom odijevanju, o rodnom identitetu, o njegovim stavovima i o LGBTQ+ aktivizmu.

U videu u nastavku pogledajte o čemu se radi.

Dječak za sebe kaže da se identificira kao dječak i oslovljava zamjenicama on/on (he/him), ali voli odijevati žensku odjeću što ga čini transvestitom (drag kid), kaže. Aktivan je i na gay paradama i hvali se da je aktivist.

Na pitanje medvjedića kako je sve počelo – kako je došlo do toga da se definira kao Drag Kid rekao je: ”Kada je moja mama gledala prvu epizodu ‘RuPauls’s Drag Race’ prestao sam se igrati sa svojim igračkama Tomice i prijatelja i odlučio sam joj se pridružiti i tada je sve počelo, a ovo je bilo kad sam imao dvije godine, sada imam jedanaest godina”.

Preko izgleda, govora i gesta tijela u videu je evidentno da je dječak formiran i odgojen drugačije od druge djece, a danas više i ne izgleda kao dječak.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare