Evo kako je majka spasila bebu i sebe od olujnog vjetra koji je razbio prozor

Monitor za praćenje beba uhvatio je dramatičan trenutak u kojem je majka spasila svoju kćerkicu nakon što je snažan vjetar razbio prozor njihove spavaće sobe.

“Imala sam osjećaj kao da će nešto poći po zlu, a onda je puknulo staklo”, rekla je Jessica O’Reilly za ITV News o trenutku koji se dogodio u njihovom domu na Jerseyju, najvećem i najjužnijem otoku u britanskoj skupini Kanalskih otoka.

U kratkoj snimci majka Jessica i njezina tromjesečna beba spavaju, a onda ih probudi snažan vjetar. Iznenada nalet vjetra razbije prozor, a mama s kćeri u naručju pobjegne iz sobe.

Video možete pogledati u nastavku.

“Sve je bilo puno stakla, u krevetu, po podu, posvuda”, dodala je Jessica i napomenula da su i ona i kći sretne što su žive jer je imala osjećaj kao da će se “cijela kuća srušiti”.

Novinarka ITV-a Sophie Dulson izvijestila je na X-u da su i majka i dijete na sigurnom te da su premještene u hotel.

Snažna oluja Ciaran pogodila je sjeverozapad Francuske i jugozapad Engleske prije nego što se proširila na Nizozemsku, Belgiju, Njemačku, Francusku i Italiju, ostavivši najmanje sedam mrtvih i nekoliko ozlijeđenih osoba. Čak 1.2 milijuna francuskih kućanstava ostalo je bez struje u četvrtak.

NAJNOVIJE!