Čovjek je mislio da je pronašao štene, no godinu dana kasnije iznenadio se u što je ono izraslo.

Ovaj čovjek je u šumi pronašao nešto što je na prvi pogled izgledao kao štene psa, ali godinu dana kasnije je ostao iznenađen kad je saznao što je zapravo pronašao!

Kućni ljubimci, posebno psi, jako su privrženi svom vlasniku. U svom vlasniku vide i zaštitu i podršku, ali i pravog prijatelja. Spremni su braniti svog gospodara u svim okolnostima. Ponekad će nas životinje začuditi svojom predanošću.

Čovjek po imenu Nick Wake živi u šumskom području s ovčarskim psom po imenu Terry. Nick jako voli Terryja i provode dosta vremena zajedno. Uglavnom žele istraživati šumsko područje.

Terry se pretvorio u poslušnog i lijepo odgojenog psa. Razumije svaku naredbu koju Nick kaže i postao je vrlo pouzdan pas. Nick se osjeća ugodno kada ga pusti s uzice.

Terry nestaje u šumi

Jednog dana Nick i Terry izašli su u šetnju. Bio je prekrasan sunčan dan i Nick je ponio nekoliko obroka za njih kako bi mogli provesti cijeli dan u prirodi. Po već dobrom običaju, Nick je dopustio Terryju da bude bez uzice.

No, ubrzo je naišao na nešto što je izgledalo kao štene. Pogledajte u videu u nastavku.

Ali kako je “štene” raslo, pojavile su se sumnje da se radi o psu, jer se životinja počela penjati i skakati po svim stvarima. Nick je životinju odveo kod veterinara. Veterinar se nasmijao kada je čuo da je Nick mislio da je u pitanju štene psa. Nick je zapravo pronašao malu kunu te ju je ubrzo vratio u prirodu gdje joj je i mjesto. No, ona se teško odvojila od Nicka. Svo vrijeme je ostala uz njega.

Nick je odlučio da je usvoji i zato je preuredio svoj dom za svog novog ljubimca. Iako je uložio dosta novca, vrijedilo je. Čak se i Terry sprijateljio s njom.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare