Mlađi brat održao govor na sestrinom vjenčanju, gosti su se smijali do suza

Jedan je mlađi brat održao govor koji je odjeknuo društvenim mrežama. Održao ga je na sestrinom vjenčanju, a gosti su se smijali do suza. Zasigurno ga čeka svijetla budućnost pred mikrofonom. 

Da, brat je bio jako simpatičan, no to nije bio razlog zbog kojeg su se gosti tako glasno smijali. Nego, on je imao reći nekoliko stvari o tome što se njegova sestra udala. 

Zanimljivo je kako vrijeme leti. Čini se kao da vam je još jučer brat čupao kosu ili vas gađao svojim smrdljivim čarapama. 

Možda vam je stavljao skakavce u krevet i udarao vas jastukom za vrijeme doručka, gledanja filma ili bilo kada kada ste mu bili nadohvat ruke. Možda vam je krao slatkiše ili vas tjerao da ga neprestano idete tužiti roditeljima zbog zadirkivanja. 

Mlađa braća poznata su po iskrenosti

Mlađa braća poznata su po svojoj izraženoj iskrenosti, posebno kada dovedete dečka kući ili kada svojim savršeno neprimjerenim komentarima poprimite sve nijanse crvene u javnosti. No, mlađa su braća ujedno i jako odana. 

Ona bezuvjetno vole i žele zaštititi svoju veliku sestru. Upravo zato je ovaj govor na vjenčanju bio tako uspješan. 

Mladenka i velika sestra, Lilyan Dawood, nije mogla ne staviti bratov govor na Tik Tok. I ubrzo je postao jako popularan. 

VIDI OVO: Mlada napustila oltar za vrijeme vjenčanja – obratite pozornost na njezine ruke

Gosti su se valjali od smijeha

Brat je stajao u odijelu ispred svoje sestre i njezinog supruga te je rekao: „Svaki put kada bi me naživcirala rekao bih joj da se nikada neće udati.“ Zastao je i pričekao da smijeh umine. 

Onda je dodao: „A onda je kući dovela dečka i ja sam ostao iznenađen. Pa sada njemu govorim: ‘Sretna žena, sretan život.'” 

Gosti su se valjali od smijeha! Prilično je jasno da ovaj brat jako voli biti pozornicu – ovaj… svoju sestru. 

@lilyankasto

My little brother’s speech at my wedding was the best speech you will ever hear #foryou #foryoupage #foryourepage #wedding #RefundGlowUp #LoveMeMode

♬ original sound – Lilyan Dawood

„Smijeh će ti opet ispuniti usta, s usana će odjeknuti klicanje“ (Job 8,21). 

NAJNOVIJE!