VIDEO: Nebo iznad Floride se prepolovilo – rijedak fenomen zaprepastio milijune

Rijedak nebeski fenomen poznat kao ‘podijeljeni zalazak sunca’ na Floridi nedavno je osvojio milijune na internetu.

Vozači na Floridi svjedočili su ovom nevjerojatnom prizoru koji se činio gotovo nadnaravnim. Sada već popularan video prikazuje nebo podijeljeno na dvije polovice jasnom linijom. S jedne strane, oblaci su sjajili briljantnom narančastom nijansom, živopisnom i slojevitom, dok su s druge strane oblaci su bili sivi i gušći, propuštajući manje svjetla.

Više od 15,3 milijuna ljudi gledalo je ovaj zalazak sunca, zastajući kako bi cijenili prirodnu ljepotu koja nas okružuje.

Kao što Psalam 19,1 kaže: ‘Nebesa slavu Božju kazuju, naviješta svod nebeski djelo ruku njegovih.’ Ovaj zalazak sunca na Floridi, u svoj svojoj oštroj ljepoti, još je jedan primjer bezgranične kreativnosti i veličanstvenosti našeg Boga.

U današnje vrijeme često slušamo o ratovima, pandemijama, previranjima i rijetkim pojavama poput ove. U Luki 21,10-11 Isus kaže: “Narod će ustati protiv naroda i kraljevstvo protiv kraljevstva. I bit će velikih potresa i po raznim mjestima gladi i pošasti; bit će strahota i velikih znakova s neba.”

Događaji poput ovakvog “podijeljenog zalaska sunca’ daju nam nadu i radost kao vjernicima jer nas podsjećaju da je dolazak našeg Gospodina Isusa Krista blizu. U svakom trenutku trebamo biti spremni!

NAJNOVIJE!