Pas je stalno ležao na trbuhu svoje vlasnice, a ubrzo je saznala da je trudna

Žena iz Teksasa saznala je da je trudna jer je njezin pas, minijaturni jazavčar, iznenada počeo ležati na njezinom trbuhu.

Snimka koja prikazuje psa koji se mazi s vlasnicom prije nego što ona uopće zna da nosi bebu, oduševila je internet. Video Sydney Pritchard Benson objavljen na TikToku ima više od 860 tisuća pregleda, a još je jedan od mnogih dokaza da neke životinje uistinu mogu predosjetiti trudnoću kod ljudi.

Psićevo simpatično ponašanje počelo je u lipnju, samo nekoliko tjedana nakon što su Sydney i njezin suprug Josh Benson (28) odlučili za dijete.

Simpatičan video možete pogledati u nastavku.

@sydneymichellebenson a love story🐶👼🏼😂 #pregnanttiktok #pregnant #dauchshund #sausagedog #pregnancyanddogs #howifoundoutiwaspregnant #preggo #dogsoftiktok #dauchshundsoftiktok ♬ Little Things – Adrian Berenguer

“Ovako sam zapravo saznala da sam trudna, kada je naš pas počeo na čudan način stalno ležati na mom trbuhu. To dotad nikada nije radio pa sam ubrzo shvatila da se nešto događa. Ispalo je da nosim bebu, a moj pas je to znao čak i prije od mene”, stoji u opisu objavljene snimke.

U videu, koji je u kratkom vremenu postao viralan, možemo vidjeti Sydney i njezinog psića koji je svako malo naslonjen na njezinom trbuhu, kao da osjeća da je trudna. Osim puno pregleda, njezina emotivna objava ima i bezbroj komentara.

”Ne zaslužujemo pse, ja doslovno plačem”, samo je jedan od mnogih komentara.

NAJNOVIJE!