Planinar je šetao šumom, a onda čuo strašne zvukove iz špilje. Znao je da mora brzo reagirati

Dok je šetao šumom, planinar Joe Dunn je čuo strašne zvukove koji su dolazili iz špilje. Znao je da mora brzo reagirati.

Joe Dunn je jedan od onih ljudi koji uživaju u prirodi i šetnja ih opušta. Jednog dana dok je planinario, naišao je na situaciju u kojoj je morao odlučiti hoće li nešto poduzeti ili samo odšetati.

Dok je planinario čuo je strašne zvukove koje nikada ranije nije čuo u šumi. Rekao je da je to bio tako strašan zvuk da ga nitko ne želi čuti u životu, ali on je ipak odlučio da vidi odakle on dolazi. Osluškujući je došao do pećine u sredini ove divljine.

Zatim je shvatio da je taj zvuk ustvari poziv u pomoć od psa koji je zarobljen u špilji. Nije mogao izaći van, a kasnije je Joe saznao da je tu proveo 3 tjedna.

Znao je da ga ne može spasiti sam, te je iskoristio društvene mreže kao pomoć. Ostali planinari koji su čuli o čemu se radi, odmah su došli kako bi pomogli psu.

Kada su je izvukli, ona je bila neopisivo sretna i uzbuđena. Valjala se u travi i češkala stomak, a oni su je nahranili i dali joj vode.

Hvala Bogu, imala je oznaku na ovratniku i brzo su pronašli njenu vlasnicu Sally kako bi je obavijestili da je pronađena.