Pogledajte reakciju mladića s Downovim sindromom kada sazna da je primljen na fakultet

Jedan od najljepših osjećaja je kada otvorite poštanski sandučić i u njemu pronađete pismo s dobrom viješću. Reakcija mladića o primanju na studij postala je viralna na društvenim mrežama.

Kurt Kinley iz Normala, Illinois, nije bio siguran da će ikada doživjeti taj trenutak. Ovaj mladić ima Downov sindrom, a njegov rani život bio je prepun zdravstvenih problema. Ipak, dok je odrastao, starija braća i sestre, Glenn i Kelsey, bili su mu uzori.

Inspiriran svojim voljenima, Kurt se prijavio na dvogodišnji program na Heartland Community College koji je osmišljen za odrasle osobe s posebnim potrebama. Njegova mama Michele snimila je trenutak kada je otvorio pismo o prihvaćanju na studija, a njegova nas reakcija rasplakala!

Pogledajte mladića i njegovu reakciju nakon otvaranja pisma.

“Da!”, povikao je. Ubrzo se rasplakao i potekle su suze radosnice. Kasnije je video poslao Glennu, koji trenutno živi u Kansasu. Ponosni stariji brat to je odmah objavio na Twitteru, gdje je video postao viralan.

“Mislim da Kurt nikada nije pretpostavljao da će ići na koledž, tako da je to za njega prilično velika stvar”, rekao je brat Glenn.

Glenn se nada da će ova pobjeda pokazati drugim roditeljima koji imaju djecu s posebnim potrebama da je i njima fakultet nadohvat ruke!

NAJNOVIJE!