Odlično podučen njemački ovčar impresionirao je Internet kada je savršeno slijedio upute u jednoj popularnoj pjesmi iz 80-ih. 

Ako pitate bilo kojeg vlasnika psa zašto tako jako vole svog psa, rekli bi vam da ga tako vole jer je zabavan, odan, drag i dobro je društvo. No što ako vaš pas voli glazbu iz 80-ih? Bi li to bio razlog da svog psa volite još malo više?

Što ako nije posebna samo njegova ljubav prema glazbi 80-ih, nego ujedno i savršeno izvodi „zapovijedi“ iz stihova pjesme? Jedan poseban i vrlo poslušan njemački ovčar uhvaćen je na kameri kako slijedi zapovijedi iz klasika iz 80-ih. 

VIDI OVO: Njemački ovčar je ugledao mače na dnu stubišta: Njegova reakcija je iznenadila vlasnike

Ova snimka pokazuje kako je jedan jako pametan njemački ovčar znao odlično plesati, ali je ujedno i veliki ljubitelj glazbe 80-ih kao i njegov vlasnik. Sjećate li se pjesme u pitanju, Total Eclipse of the Heart od Bonnie Tyler?

Pjesma je postala velik hit u to vrijeme te je 1983. bila na vrhu glazbene ljestvice te je postala peti najprodavaniji singl te godine. 

Od tada je popularna na vjenčanjima, zabavama i plesovima. A sada imamo dokaz da je taknula i svijet pasa. 

Na snimci vidimo njemačkog ovčara kako pun ljubavi gleda u svog vlasnika. Kada u pjesmi krene stih „okreni se“ pas se odmah vrti u krug. 

Tada ponovno sjeda i gleda u vlasnika kao da zna da će ponovno doći ista zapovijed. Tada ponovno dolazi „okreni se“, a on laje i vrti se u krug s plesom u koraku. I onda se ponovno okreće. 

Njegovi vlasnici si ne mogu pomoći te se cijelo vrijeme smiješe. Ne biste li se i vi smijali da je taj predivno ludi pas zapravo vaš? 

Njegova poslušnost podsjeća me na Kristove riječi u Jakovu 1,22: „Budite vršitelji riječi, a ne samo slušatelji, zavaravajući sami sebe.“