NaslovnicaVideoPoslušni njemački ovčar je savršeno pratio upute jedne pjesme, impresionirao je Internet

Poslušni njemački ovčar je savršeno pratio upute jedne pjesme, impresionirao je Internet

Odlično podučen njemački ovčar impresionirao je Internet kada je savršeno slijedio upute u jednoj popularnoj pjesmi iz 80-ih. 

Ako pitate bilo kojeg vlasnika psa zašto tako jako vole svog psa, rekli bi vam da ga tako vole jer je zabavan, odan, drag i dobro je društvo. No što ako vaš pas voli glazbu iz 80-ih? Bi li to bio razlog da svog psa volite još malo više?

Što ako nije posebna samo njegova ljubav prema glazbi 80-ih, nego ujedno i savršeno izvodi „zapovijedi“ iz stihova pjesme? Jedan poseban i vrlo poslušan njemački ovčar uhvaćen je na kameri kako slijedi zapovijedi iz klasika iz 80-ih. 

VIDI OVO: Njemački ovčar je ugledao mače na dnu stubišta: Njegova reakcija je iznenadila vlasnike

Ova snimka pokazuje kako je jedan jako pametan njemački ovčar znao odlično plesati, ali je ujedno i veliki ljubitelj glazbe 80-ih kao i njegov vlasnik. Sjećate li se pjesme u pitanju, Total Eclipse of the Heart od Bonnie Tyler?

Pjesma je postala velik hit u to vrijeme te je 1983. bila na vrhu glazbene ljestvice te je postala peti najprodavaniji singl te godine. 

Od tada je popularna na vjenčanjima, zabavama i plesovima. A sada imamo dokaz da je taknula i svijet pasa. 

Na snimci vidimo njemačkog ovčara kako pun ljubavi gleda u svog vlasnika. Kada u pjesmi krene stih „okreni se“ pas se odmah vrti u krug. 

Tada ponovno sjeda i gleda u vlasnika kao da zna da će ponovno doći ista zapovijed. Tada ponovno dolazi „okreni se“, a on laje i vrti se u krug s plesom u koraku. I onda se ponovno okreće. 

Njegovi vlasnici si ne mogu pomoći te se cijelo vrijeme smiješe. Ne biste li se i vi smijali da je taj predivno ludi pas zapravo vaš? 

Njegova poslušnost podsjeća me na Kristove riječi u Jakovu 1,22: „Budite vršitelji riječi, a ne samo slušatelji, zavaravajući sami sebe.“