Sin joj se nije javljao na mobitel pa mu je ostavila poruku na kućnoj kameri

Ako se želite dobro nasmijati, pogledajte ovu snimku. Majka je ostavila sinu poruku na nadzornoj kameri kod zvona ispred njegove kuće nakon što se on nije javljao na mobitel. 

Maria, majka sa snimke, pokušala je doći do svog sina na sve načine, ali nije uspjela. Umjesto da se naljuti, ona je odlučila biti kreativna sa svojim pozivom na večeru te je otišla do njegove kuće i ostavila mu poruku na nadzornoj kameri kod zvona. Rekla je: „Večeras je taco večer pa ako želiš jesti, samo doleti do nas.“ 

Zaista je smiješno i predivno što ova majka želi da njezin sin ne zaboravi da uvijek može besplatno jesti kod nje. Divno je što je ona napravila korak više da pokaže ljubav svome sinu.

Nije propustila priliku da pokaže dobrotu svom sinu. Mnogo puta u životu smo pozvani učiniti više i voljeti druge za Krista. Nije to uvijek lako, ali tako častimo Gospodina i volimo osobu kojoj služimo. 

Postoji li osoba koja danas treba vašu ljubav? Kome se možete obratiti kao Maria svome sinu? Maria nam je svima primjer divne ljubavi i velike dobrote. 

„…nikakvo suparništvo ni umišljenost, nego – u poniznosti jedni druge smatrajte višima od sebe; ne starajte se samo svaki za svoje, nego i za ono što se tiče drugih! Neka u vama bude isto mišljenje kao i u Kristu Isusu“ (Filipljanima 2,3-5).