Objavila je video sina kako pjeva bratu, nije ni sanjala što će se dogoditi

Majka Nicole Powell je na Facebooku objavila sladak video šestogodišnjeg sina koji pjeva mlađem bratu. Idućeg jutra snimka je na toj društvenoj mreži imala preko milijun pregleda i stotine komentara.

Šest tjedana star Tripp rođen je s Downovim sindromom i prve tjedne života proveo je na odjelu intenzivne njege. Na Badnjak je stigao kući, a to je najviše obradovalo njegovog starijeg brata Raycea.

“Od dana kad je rođen Rayce ga je držao u rukama. Nakon škole je dolazio, razgovarao s njim i prepričavao mu svoj dan”, prisjetila se mama Nicole za Good Morning America.

VIDI OVO: Dala je uplakanu bebu dječaku s Downovim sindromom – ugledala je čudo

Pronašao je i pjesmu za svog mlađeg brata. Odlučio je da će “10.000 hours” koju izvode Dan + Shay i Justin Bieber biti njihova himna.

“Ova je pjesma za tebe”, rekao je Rayce bratu i zapjevao, a mama je dirljiv trenutak zabilježila kamerom.

“Potrošio bih 10.000 sati i još 10.000 ako je toliko potrebno da upoznam tvoje srce. Možda nikad ne uspijem, ali trudit ću se. Voljet ću te 10.000 sati ostatka svog života”, pjevuši Rayce Trippu nježno ga držeći u naručju.

This is how Rayce bonds with Tripp. He sings to him all the time. He swear this song is about him and his brother. He’s singing, “I’d spend 10,000 hours, and 10,000 more if that’s what it takes to learn that sweet heart of yours. I might never get there but I’m going to try if it’s 10,000 hours or the rest of my life, I’m going to love you.” Love doesn’t count chromosomes, or as Rayce says, “Aren’t we all different?”🥰💙💛 follow Tripp’s journey TeamTripp#DownSyndrome #NothingDownAboutIt #Brotherlylove #ProudMomma

Objavljuje Nicole Powell u Ponedjeljak, 30. prosinca 2019.

IZVOR:Index.hr