Sin je pokušao imitirati tatu, uskoro nisu mogli doći sebi od smijeha

Sin je pokušao imitirati svog tatu u njegovom izvođenju beatboxinga. Simpatični pokušaji su ih doveli do nekontroliranog smijeha.

Teško je biti roditelj. Za mnoge očeve i majke je to najteži posao koji će ikada imati. 

S tim na umu, sva ljutnja i neprospavane noći su itekako vrijedne, posebno kada vi i vaša beba dijelite trenutke koji su tako slatki da se osjećate kao da vam se srce topi. Jedan je tata imao sreće kada je jedan takav trenutak uhvatio na kameri, a tisuće ga ljudi sada gleda sa suzama u očima i srcem punim ljubavi. 

Pjevač/kantautor Jason Manns ponosan je otac troje djece, od kojih je najmlađi Tripp nedavno napunio godinu dana. Iako se Jason nadao da će prenijeti malo svog umjetničkog talenta na svog sina, ispalo je da je Tripp od njega naslijedio odličan smisao za humor. 

Kada je dječak imao 11 mjeseci, njegov je tata pomislio da je došlo vrijeme da ga nauči beatboxing. Jason je snimao dok je on proizvodio zvukove, a kada je došao na Trippa on je jednostavno pljunuo na svog tatu. I mislio je da je to najsmješnija stvar ikada. Dječak se počeo tako jako smijati da se ni Jason nije mogao suzdržati. Smjeh djece zaista je jako zarazan. 

VIDI OVO: Sin mu je preminuo, a tata upozorava roditelje na opasnost

Uskoro su se obojica srčano smijala. Zapravo su morali zastati na trenutak da se malo smire jer se nikako nisu mogli prestati smijati. 

Tada je Jason ponovno pokušao proizvesti koji zvuk dok se Tripp smijao. 

Ali ne, Tripp je i taj put samo pljunuo na njega što je dovelo do nove runde neobuzdanog smijeha. 

Jason je učitao tu snimku na Instagram gdje ju je pogledalo nekoliko tisuća osoba koje su ostale opčarane njegovim slatkim sinom. 

Stigli su i komentari kao: „Ajmeee, tako je sladak!“ i „On je najslađa stvar koju sam ikada vidjela.“ 

Može li ovaj dvojac biti simpatičniji? Pogledajte i saznajte.