Slijepa i autistična djevojka dobila “zlatni gumb” zbog zadivljujućih vokalnih sposobnosti

Bog je svakoga opremio darovima i posebnim talentima. Ova slijepa i autistična djevojka zaradila “zlatni gumb” zbog zadivljujućih vokalnih sposobnosti

Bog ne blagoslivlja pojedince vještinama samo zato da ostanu neiskorištene. On želi da ih iskoristimo, bez obzira na to što smo na nekim područjima zakinuti.

Mlada žena, 27-godišnja Lavender Darcangelo, slijepa je i ima autizam. Većina bi je ljudi jednom pogledala i prekrižila, zaključivši da nema ništa važno za ponuditi. Međutim, kao što je pokazala na audiciji, djevojka je blagoslovljena ogromnim glazbenim sposobnostima.

Zlatni gumb Heidi Klum

Nakon nekoliko sekundi njezine izvedbe “Out Here on My Own”, jasno je da Lavender ima anđeoski glas. Publika u studije odmah prepoznaje talent mlade žene. Gromoglasno su joj zapljeskali, šokirani njezinim prekrasnim glasom.

Međutim, ona nastavlja oduševljavati i zadivljivati, pokazujući svoj nevjerojatan glas. I ne samo to, već je toliko emocija i osjećaja sadržano u njezinoj izvedbi, što se lako može primijetiti gledajući YouTube isječak.

Poslušajte u nastavku izvedbu Lavender Darcangelo.

Po završetku njezina nastupa, cijela prostorija djevojci daje ovacije, uključujući i suce. Nekoliko je suza proliveno, jer se jasno vidi kako Sofía Vergara briše suzu iz oka.

Lavenderina zapanjujuća vokalna izvedba potpuno je oduševila sva četiri sudaca. Simon Cowell je to nazvao “senzacionalnim”. Sofia je rekla da je bila “spektakularna”. Ali najbolji trenutak je tek dolazio.

Heidi Klum je imala jedno pitanje za Lavender. “Voljela bih biti tvoja navijačica i držati te za ruku sve do cilja, što kažeš?”

Heidi zatim udara Golden Buzzer, šaljući kišu konfeta na pozornicu. Lavender i njezin otac potpuno su shrvani.

Kakav lijep i dragocjen trenutak!

Pjevat ću Jahvi dokle god živim, svirat ću Bogu svome dokle god me bude. (Psalam 104, 33)

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare