Kada sutra započne dan, želim ga živjeti s Bogom!

Kada sutra započne dan, želim ga živjeti s Bogom. Neka On upravlja moje korake i zaštiti me od svakog zla.

Najbolji način kako započeti i završiti dan je molitva. Na kraju dana važno je zahvaliti Bogu na svim blagoslovima tijekom dana, priznati Mu sve grijehe i moliti oprost te moliti za blagoslov tijekom noći. Molitva u nastavku može vam pomoći da svoje misli iznesete Bogu.

Kada sutra započne dan, želim ga živjeti s Bogom!

U ovim večernjim satima dolazim Tebi, Bože moj, i promišljam o proteklome danu. Zbog nekih stvari koje su se dogodile doista sam sretan. Druge stvari i trenutke želim što prije zaboraviti. Sve dobro znaš, jer si sve vidio. Stavljam pred Tebe i ono dobro i ono manje dobro, čak i ono što je bilo stvarno loše.

Na svemu dobrome i uspješnome od srca Ti zahvaljujem. Za ono što nije bilo tako dobro, molim Tvoju samilost i milosrđe. Toliko sam toga danas učinio ili rekao, a bilo je protivno Tvojoj volji. Ako sam u životu otvorio vrata neprijatelju zbog grijeha, Bože, zatvori ih. Očisti me krvlju svog Sina i moga Spasitelja i pomozi mi da hodam Tvojim putem. Također Te molim da mi oprostiš sve ono u čemu sam potpuno zakazao, zbog čega su drugi zbog mene trpjeli, gdje sam Tebi i ljudima uskratio ljubav i pažnju. Pomozi da to sutra mogu ispraviti.

Hvala Ti što me Tvoja Riječ usmjerava. Toliko sam često doživio da Tvoji principi i pravila oživljuju i donose spasenje. I danas sam uživao slijedeći Tvoje stope i znajući: Ti koračaš sa mnom.

Tvoja Riječ kaže da ne bismo trebali biti zabrinuti, a u molitvi i prošnjama trebali bismo Ti obznaniti svoje zahtjeve. Sve što mi stvara tjeskobu stavljam pred Tvoje noge i želim se noćas odmoriti u Tvojoj ljubavi.

Hvala što si pazio na moju obitelj i mene tijekom cijelog dana. Molim Te da nas čuvaš tijekom cijele noći. Čuvaj nas od zla koje je neprijatelj planirao protiv nas ove noći.

I kada sutra započne novi dan, iznova želim živjeti s Tobom. Pomozi mi ostati posve blizu Tebe! Amen!

Molitva zahvale i blagoslova

Predivna večernja molitva!

Objavljuje Novizivot.net u Nedjelja, 17. rujna 2017.

PROČITAJTE JOŠ:

NAJNOVIJE!