”Svađa” mame i bebe će vas nasmijati i raznježiti u isto vrijeme

Ova snimka bebe kako se „svađa“ sa svojom mamom će vas nasmijati i raznježiti u isto vrijeme, bez obzira kojim jezikom pričate.

Iako je snimka na španjolskom, prijevod nije potreban. Majke diljem svijeta točno znaju što će se dogoditi. 

To je priča stara kao vrijeme. Sve majke diljem svijeta žele da njihove bebe jedu zdravu, nutritivnu hranu. A beba se svađa s mamom da ta zdrava hrana zapravo nije potrebna. 

U Argentini je bilo vrijeme da mala Angelina jede ručak. Mama joj je napravila jednostavan, ali vrlo zdrav obrok. No ta preslatka djevojčica nije htjela jesti bez obzira na to što je njezina mama marljivo narezala razno voće i povrće da Angelina može birati. 

Dok je mama objašnjavala bebi zašto treba jesti zdravu hranu, Angelina joj je samo rekla „ne.“ Svađala se sa svojom mamom kao da joj govori: „Nije li simpatično što misliš da ću jesti taj grašak, ali u slučaju da te nisam uvjerila prošli put kada sam rekla ne, evo onda i ne, hvala.“ 

VIDI OVO: Nakon što je majka rekla „ne“ svojoj bebi, započela je najslađa svađa ikada

Mama je nastavila nabrajati sve zdrave stvari kao što su krumpiri, jogurt i banane, a Angelina je slušala i čekala da potpuno ugasi svoju mamu slijeganjem ramenima i „ah, što ćeš“ mahanjem rukama. Čini se kao da je razgovoru došao kraj, ali je onda Angelina ugledala kameru i uzela ju u ruku. 

Smijala se i počela pričati sa svojom mamom kao da joj govori: „Oh! Sada trebamo i dokumentirati ovaj trenutak? Idemo dokumentirati koliko dobro mogu reći ‘NE.’“ 

Razgovor između mame i bebe doveo je do predivne snimke u kojoj svaka mama nalazi sebe, a na koju se svi ostali mogu jako dobro nasmijati. Da, patnja ručka nije laž! 

„Sinovi njezini podižu se i sretnom je nazivaju, i muž njezin hvali je“ (Izreke 31,28).