Svećenik zaplesao sa srednjoškolkama, gledatelji nisu mogli vjerovati svojim očima

Svećenik je zaplesao sa srednjoškolkama, a gledatelji nisu mogli vjerovati svojim očima kada su vidjeli njegove sposobnosti.

Otac Ricardo Rivera Ortiz pridružio se plesnoj rutini na pola u srednjoj školi Cardinal Gibbons u Fort Lauderdaleu na Floridi te je dobio glasan pljesak učenika.

Isječak prikazuje plesnu ekipu i navijačice poredane preko košarkaškog terena. Kad su započeli svoju rutinu, otac Ricardo, odjeven u svoju crnu svećeničku halju i ovratnik, prišao je širom raširenih ruku.

Besprijekorno se pridružio plesnoj ekipi, okrenut prema publici i savršeno izvodeći sve pokrete ruku i brze korake uz plesače.

Otac Ricardo dobio je buran pljesak dok je izvodio plesne pokrete pred svojim učenicima. ‘Ne postoji ništa bolje od #Gibbons pep rallyja! #DancingPriest’, napisala je srednja škola na svojoj Twitter stranici prilikom dijeljenja videa svećenika.

Učenici i škola su mu dali nadimak ‘rasplesani svećenik’, što sugerira da je njegova plesna karijera tek započela i da ovo možda nije njegov posljednji nastup.

NAJNOVIJE!