Tata joj je rekao ”ne”, a bebina pametna reakcija ga je dobro nasmijala

Djeca su jako pametna, ali i vrlo smiješna. Na ovoj snimci 11-mjesečna beba plače svaki put kada bi joj tata rekao “ne”.

Bio je to jedan potpuno običan dan u trgovini namirnicama, a otac ove malene djevojčice držao ju je u kolicima dok je uzimao stvari s popisa za kupovinu.

Odlučio je vježbati govoriti „ne“ svojoj kćeri u nadi da će ga počastiti svojom posebnom izvedbom. Ta djevojčica već može biti glumica jer, sudeći po snimci, ima jako puno talenta. 

Početak snimke pokazuje tatu kako govori djevojčici „ne.“ Ona se onda ponaša kao da je toliko tužna da će početi plakati. Zatvorila je svoje oči i namrgodila lice te se je uštipnula za koljeno.

Svaki put kada je njezin tata na snimci rekao „ne“ ona je potpuno isto reagirala. Nakon svakog izljeva ljutnje ona bi otvorila oči i okrenula se svom tati. 

VIDI OVO: Beba je prvi put vidjela psa, a užasnuta reakcija je nasmijala roditelje

Djevojčica zasigurno pokušava raznježiti svog tatu, ali ga ne može zavarati. Roditeljstvo otvara mnoge prilike za vrlo vrijedne lekcije. 

Kao što je i ova djevojčica mislila da može zavarati svog tatu i pretvarati se da je tužna, ponekad i mi pokušavamo „zavarati“ našeg Boga Oca.

Istina je da ne možemo ništa skriti od Njega. On zna naša srca. To može biti jako strašno, no ujedno je i velik dar što znamo da nas Krist potpuno poznaje i voli unatoč našim grijesima. On je došao i umro za nas da možemo imati vezu s Njim, a sada smo sinovi i kćeri posvojeni u Njegovu obitelj. 

„Pronikni me svega, Bože, srce mi upoznaj, iskušaj me i upoznaj misli moje: pogledaj, ne idem li putem pogubnim i povedi me putem vječnim!“ (Psalam 139,23-24).