Unuk je rekao baki da je voli, a njena reakcija tjera suze na oči

Unuk je poručio svojoj baki da je voli. Ona mu je uzvratila, a tada je počela plakati. Nije mogla riječima izraziti koliko joj unuk znači.

Vrlo često, kada nam u životu stvari idu po krivu, mi posegnemo za slušalicom kako bi nazvali svoju baku. Bake su sve ono što mame ne mogu biti.

One nas mogu razmaziti na poseban način te nas mogu naučiti mnogim životnim mudrostima, a o ljubavi koju daju svojoj unučadi ne treba ni pričati. 

Jedan muškarac, Matt, zna koliko sreće ima jer je jako blizak sa svojom bakom – a ona mu te osjećaje uzvraća višestruko.

Nedavno je objavio snimku na Instagramu koja je mnogima otopila srce. Iako često dijeli snimke sebe i svoje bake koja je svijet osvojila svojom simpatičnom osobnošću, nedavni je video otopio srca i namamio suze na oči.

VIDI OVO: Baka je postavljala pitanja unuku, a odgovori su je nasmijali do suza

Na snimci je Matt rekao svojoj baki da ju voli. Ona mu je uzvratila, a tada je počela plakati. Nije mogla riječima izraziti koliko joj unuk znači. Kao što je Matt rekao: „Nema ništa ljepše od bakine ljubavi“. 

Ako i vama treba malo ljubavi ili podizanja raspoloženja, svakako pogledajte snimku u prilogu. Ne zaboravite reći svojim bakama i djedovima da ih volite!