Vlasnik se vratio kući, a kamera je snimila mačkinu reakciju

Kada ovaj vlasnik dođe kući, njegova ga mačka uvijek čeka te ima fantastičnu reakciju. Na svu sreću, nadzorne su kamere sve to snimile. 

Na početku snimke glas dijeli: „Pogledajte reakciju moje mačke kada dođem kući s posla.“ Na snimci se vidi kako je vlasnik uhvatio svoju mačku na nadzornoj kameri kada je stigao kući. 

Mačka je stala na svoju stolicu i skočila na pod. Tada je polako hodala prema vratima. Tada je skočila na stolić kada je zvono zazvonilo te je odgovorila mijaukom. 

Dok se vrata otvaraju muškarac ulazi i pozdravlja ju: „Hej, Hannah, bok!“ Mačka se počela približavati, pomaknula se te se bacila njemu pod noge i počela se kotrljati sretna što je on kod kuće. On ju je tada uzeo u ruke dok se ona izvila prema dolje. Tada ju je vlasnik poljubio, a ona je bila presretna. 

VIDI OVO: Žena je pronašla zapuštenu mačku – nećete vjerovati kako danas izgleda

Reakcija ove mačke je ono što se mi nadamo primiti kada dolazimo kod nekoga. Kao vjernici smo pozvani biti dobročinitelji i biti otvoreni prema drugima. To znači da ne pozivamo druge samo u naše domove, nego i u naše živote. Mi možemo slaviti nova lica i ohrabrivati poznata. 

Velika je radost u dovođenju drugih u naš život i dijeljenju velikih i teških stvari zajedno. Zajednica je Božji dar koji je stvoren na samom početku. 

Kada dobijemo priliku pozdraviti voljenu osobu ili novog prijatelja, neka ih pozdravljamo s radošću ove mačke. Velika ljubav dolazi od našeg velikog Gospodina. 

„Prije svega imajte žarku ljubav jedni prema drugima jer ljubav pokriva mnoštvo grijeha! Gostoljubivo primajte jedni druge bez mrmljanja!“ (1. Petrova 4,8-9). 

NAJNOVIJE!