Vojnik se pojavio u restoranu – njegova majka se izgubila od šoka

Sin vojnik se vratio prije kući prije predviđenog roka pa je u restoranu priredio iznenađenje majci koja ga mjesecima nije vidjela.

Vojni život težak je za sve članove obitelji, a ne samo za vojnika. Dok se jedna strana bori u bitkama u dalekim zemljama, druga strana je kod kuće u emocionalnim bitkama. 

Nema veće veze od veze između majke i djeteta, a tko može zamisliti kroz što majka prolazi kada njezin sin ide u vojsku i neće ga biti kod kuće nekoliko mjeseci. 

Jedna majka čiji je sin vojnik služio državi izvan zemlje posljednjih 9 mjeseci ostala je u šoku nakon što ju je on iznenadio dok je bila na večeri u restoranu. 

Devet mjeseci jako je dugo za biti odvojen od obitelji i zbog toga imamo jako mnogo poštovanja za vojnike i vojnikinje koji žrtvuju dragocjeno vrijeme sa svojim obiteljima da svi drugi mogu živjeti u miru i biti sigurni. 

VIDI OVO: Majka nije znala da njezin sin vojnik sjedi pored nje, a zatim ga je prepoznala

Mislila je da će se sin vratiti tek u siječnju

Majka je mislila da će se njezin sin vratiti tek u siječnju, no on je došao kući puno ranije i odlučio ju iznenaditi u restoranu. 

Majka je na prvu izgledala omamljeno, no uskoro su joj počele teći suze radosnice kada je shvatila da njezin sin stoji iza nje. 

Sigurni smo da će ova snimka izmamiti suze i svima koji ju pogledaju jer su takva iznenađenja za mnoge jako emocionalna i posebna. 

„… Večer donese suze, a jutro klicanje“ (Psalam 30,6). 

NAJNOVIJE!