Zatvorenici su izašli iz svojih ćelija i okružili čuvara, a zatim je uslijedilo nešto neviđeno

Zatvorenici su izašli iz svojih ćelija i okružili čuvara. Izgledali su kao čopor vukova koji su spremni zaskočiti plijen, no to nisu učinili.

Gary Grim čuvar je u teksaškom zatvoru i vidio je puno loših stvari. Ovaj iskusni čuvar svoj posao radi preko 20 godina, ali najgori trenutak njegovog života dogodio se u podrumu zatvora Parker u Teksasu.

Nadgledao je skupinu opakih zatvorenika koji su bili zatvoreni u malim prostorijama. Čekali su da se pojavi sudac i izrekne im presude za njihove zločine.

Ali ovi su zatvorenici nekako izašli iz ćelija prije i nego su sami očekivali, a cijeli je bijeg zabilježen na videu. Kada su se muškarci približili čuvaru širokih ruku izgledali su kao čopor vukova koji se sprema zaskočiti plijen.

Neki su muškarci čak i namjerno zurili u sigurnosne kamere! Što se tiče Garyja, jadni se čovjek onesvijestio i pao. Slijedeće čega se sjeća je hitna u kojoj se probudio.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Međutim, ovo nije bio obični bijeg. Muškarci nisu pokušali uzeti Garyju oružje ili pobjeći. Kada su vidjeli da Gary trpi srčani napad zajedno su otvorili vrata zatvorskih ćelija kako bi pomogli čuvaru!

Prošlo je nekoliko godine od incidenta, a Gary nikada nije imao priliku osobno zahvaliti ovim ljudima do sada. Pogledajte video u prilogu i zašto zatvorenici nisu nužno i loše osobe.

NAJNOVIJE!