Kada je vidjela grobno mjesto svog sina, odmah je zaplakala

Majka se zaplakala kada je saznala zašto je grobno mjesto njezinog sina uvijek zeleno. Ostala je bez svog sina Josepha kad je imao 36 godina.

Gubitak člana obitelji je jedna od najtežih situacija u životu svakog čovjeka. Još je teže kada roditelji ostanu bez svog djeteta. Nažalost, upravo to se dogodilo Raymondu i Rachel Villasenor iz SAD-a. Ostali su bez svog sina Josepha kad je imao 36 godina.

Jednog dana je na grobu primijetila nešto neobično

Uslijedilo je ono nateže, ono što nijedan roditelj ne želi doživjeti – morali su se posljednji put pozdraviti sa sinom prije nego što zauvijek ode pod zemlju.

Njegov grob su posjećivali ovisno o vremenskim prilikama. Kad je zahladilo, odlazili su na groblje nešto rjeđe, no kad je Rachel jednog dana posjetila grob, primijetila je nešto neobično.

Na ostalim grobnim mjestima je trava bila žuta i osušena od hladnoće, samo na grobu njenog sina bila je lijepa i zelena.

Kada je vidjela grobno mjesto svog sina, odmah je zaplakala 1

VIDI OVO: 10-godišnji dječak preminuo u snu – otac pretvorio prazno grobno mjesto u umjetničko čudo

Najprije je mislila da je riječ o nekakvom čudo, jer kako inače objasniti činjenicu da je samo na njegovom grobu trava bila zelena? Kasnije je ipak saznala istinu.

Za zelenu travu je bio zaslužan 86-godišnji starac

Za zelenu hranu je zaslužan bio 86-godišnji Jake Reissig koji je jednog dana vidio mladu ženu kako plače na Josephovom grobu. Saznao je da je ona mladićeva sestra i da joj je Joseph jako puno značio.

Kada je vidjela grobno mjesto svog sina, odmah je zaplakala 2

Starac je nedavno i sam ostao bez jedne važne osobe, njegove žene, te je znao kako je kad izgubiš nekoga tko ti jako puno znači. Zbog toga je htio učiniti nešto kako bi se mlada žena osjećala bolje. Svaki put kad je išao na groblje uljepšavati ženin grob, gospodin Reissig je zalijevao i Josephov grob.

VIDI OVO: 5 krivih shvaćanja o nebu i zagrobnom životu

Zelena trava je svaki put začudila Josephove roditelje kad su posjetili sinov grob, a nakon nekog vremena su u razgovoru s kćerkom saznali istinu o grobu, travi i gospodinu Reissigu.

Kada je vidjela grobno mjesto svog sina, odmah je zaplakala 3

Dirnula ih je činjenica da postoji starac koji izdvaja svoje vrijeme kako bi uljepšavao grob njihovog sina iako ga nije ni poznavao. Zahvalili su mu se i priznali da im je to jako puno značilo, piše Lajk.