Animinarna serija ‘Superknjiga’ je milijunima djece otvorila put da povjeruju u Isusa Krista

'Superknjiga' je jako popularna i među djecom u Hrvatskoj.

Animinirana serija ‘Superknjiga‘ otvorila je put milijunima djece da povjeruju u Isusa Krista, a projekt nastavlja rasti s popularnom dječjom biblijskom aplikacijom i web stranicom, kao i radom na novim jezicima.

Voditelji dječje službe kažu da je dob od četiri do četrnaest godina dob u kojoj će osobe najvjerojatnije prihvatiti Krista kao svog Spasitelja.

Ben Edwards, potpredsjednik CBN Internationala, kaže da ‘Superknjiga’ dopire do djece u tim ključnim godinama.

“Namijenjena je djeci u razdoblju njihovih života u kojem je toliko važno doprijeti do njih s Evanđeljem”, rekao je za CBN News.

“Kritično vrijeme da shvate da postoji Bog koji me voli, postoji Bog koji želi imati odnos sa mnom i postoji Bog koji je umro za mene. Dakle, ovo je nevjerojatno vrijeme za službu u životima djece.”

‘Superknjiga’ koristi kvalitetnu animaciju u kombinaciji s profesionalnim sinkronizacijama na više od šezdeset jezika i dijalekata kako bi serija komunicirala s djecom na jeziku njihova srca i privukao ih.

“Veliki dio dijaloga je izravan dijalog iz Biblije,” rekao je Edwards, “kako bismo bili sigurni da postoji biblijska točnost. Dakle, znamo da kada djeca gledaju Superknjigu, dobivaju vrlo, vrlo jaku duhovnu i biblijsku osnovu.”

Djeca vide sebe unutar biblijskih priča

“Oni vide sebe unutar priča, povezuju se s likovima i odjednom povjeruju. Vjeruju ne samo u poruku, nego i u lekcije koje uče, a sada ih mogu primijeniti u svojim životima. To je kombinacija za koju vjerujemo da mnogi pronalaze Boga usred svojih situacija i uče kako mu vjerovati.”

Prema projekcijama iz istraživanja publike Brown, Fraser and Associates, prošle je godine više od 500 milijuna gledatelja diljem svijeta pogledalo barem jednu epizodu, a više od 350 milijuna izjavilo je da su pjevali “Pjesmu spasenja” na kraju emisije.

“Znamo da Božja Riječ mijenja živote i budući da je ‘Superknjiga’ puna Božje riječi, vidimo da se duhovna preobrazba događa kada se gledaju epizode”, rekao je Anderson.

To duhovno rođenje ne mijenja samo srca, ono mijenja način na koji djeca žive i mijenja više generacija.

“Superknjiga dopire do obitelji i toliko puta ulaz je kroz srce djeteta koje je prvo prepoznalo i prihvatilo Isusa kao Gospodina, a zatim se počelo moliti za svoje roditelje”, rekao je Anderson.

Regionalna direktorica Superbooka Vanja Bule kaže da je serija evangelizacijska stanica u našoj Hrvatskoj.

“Superknjiga se koristi kao alat, kao resurs u vjerojatno svakoj pojedinoj školi u Hrvatskoj”, rekla je. “To su tisuće i tisuće djece. Ta su se djeca zaljubila u Gizma i Joy i Chrisa i učitelj nas je pozvao da dođemo.”

Aplikacija ‘Superknjiga’ preuzeta je više od 35 milijuna puta. SAD, Indija i Brazil predvode popis zemalja s najviše preuzimanja.

Sve epizode sinkronizirane na hrvatski jezik možete gledati na YouTube kanalu na ovom linku.

NAJNOVIJE!