NaslovnicaVijestiBivši pastor optužen jer je snimao maloljetne djevojke u kupaonici crkve

Bivši pastor optužen jer je snimao maloljetne djevojke u kupaonici crkve

Bivši baptistički pastor mladih je optužen jer je nezakonito snimao više djevojčica mlađih od 14 godina u kupaonici crkve u Landrumu.

Daniel Kellan Mayfield, bivši pastor mladih u First Baptist Gowensvilleu u Landrumu, Južna Karolina, koji je prošlog mjeseca uhićen zbog navodnog snimanja djevojaka, od kojih su mnoge bile maloljetne, u kupaonici crkve, sada se suočava s 46 optužbi za kriminalno seksualno ponašanje, sudski zapisi pokazuju.

Podaci iz sudskih zapisa i nalozi za uhićenje objavljeni u javnoj online bazi podataka Južne Karoline otkrivaju da Mayfield ima 35 točaka optužnice za kriminalno seksualno ponašanje u okrugu Greenville, dok se suočava s dodatnih 11 točaka optužnice u okrugu Greenwood.

Početkom prošlog mjeseca, istražitelji iz ureda šerifa okruga Greenville otkrili su da je Mayfield (35) nezakonito snimao više djevojčica mlađih od 14 godina u kupaonici crkve u Landrumu.

Ranije je bio optužen za seksualno iskorištavanje maloljetnika

Prethodno je bio optužen za pet točaka seksualnog iskorištavanja maloljetnika prvog stupnja i jednu točku za voajerizam.

Ova objava iz ureda šerifa okruga Greenville uslijedila je nakon što je Mayfield uhvaćen kako snima ženu ispred prozora svoje kupaonice u Greenwoodu 27. svibnja. Žena je izvijestila da su ona i njezina sestra pronašle Mayfielda kako stoji sam u dvorištu nakon što su primijetile svjetlo izvan prozora.

Kada su ga prvotno suočili s onim što je radio, negirao je da je snimao, ali je na kraju priznao da je snimio ženu dok se tuširala i dao joj svoj telefon kako bi mogla pogledati video.

Redigirana izjava pod prisegom opisuje kako je Mayfield, nakon što je uhvaćen, izjavio “Oh…” prije nego što je uspio prekinuti snimku.

First Baptist Gowensville nije objavio nikakve dodatne vijesti o istrazi na svojoj web stranici, osim izjave od 27. svibnja o Mayfieldovom otkazu.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare