Dječak pored Kovačića opsovao Boga: Mateovu reakciju treba pohvaliti

Pomalo neugodna scena dogodila se u Šibeniku, nastao je kaos i jurnjava za Kovačićem, a onda je jedan dječak žestoko opsovao Boga. Nogometaš je na to reagirao.

Brojni hrvatski nogometaši uživaju u zasluženom odmoru, a najduže su u pogonu bili Vatreni, koji su igrali završnicu Lige nacija.

I baš oni imaju najduži odmor. Luka Modrić viđen je u Dubrovniku, a njegov prijatelj i kum Mateo Kovačić stigao je u Šibenik. Kovačić je nedavno potpisao za Manchester City, a prije priprema plovi hrvatskom obalom.

No kada je stigao u Šibenik, izazvao je pravu ludnicu. Djeca su primijetila tko im je stigao u grad i nastao je kaos. Kovačić se jedva probio do centra grada od brojnih obožavatelja, no gotovo su svi uspjeli dobiti selfi.

Međutim, nije sve bilo tako bajno. Jedan je dječak u gužvi opsovao Boga, a sve je to čuo i Kovačić, koji se okrenuo prema njemu i poručio mu da ne psuje.

Snimka se proširila na TikToku među mladima, no brzo je obrisana, vjerojatno zbog neprimjerenog rječnika. Ipak, portal 24sata donosi snimku ovdje.

Podsjetimo, Mateo je svojevremeno ministrirao u Župi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a vjera mu je veoma važna u životu.

Sve je bilo jako ružno čuti, a Kovačićevu gestu treba pohvaliti. Ipak bi djeca trebala poslušati svoje uzore, pa to možda urodi plodom i s ovim dječakom.

NAJNOVIJE!