Majka iz Dalmacije se užasnula kada je pogledala WhatsApp grupu svog djeteta

Jedna majka iz Dalmacije se užasnula kada je pogledala sadržaj WhatsApp grupe svog djeteta, a koja ima preko 1.000 članova.

Mnogi roditelji i učitelji zabrinuti su za sigurnost i druge probleme na društvenim mrežama, a sudeći po sadržaju koji kruži među osnovnoškolcima – s pravom se brinu.

Nedavno je jedna majka upozorila na WhatsApp grupu koja ima više od tisuću članova, učenika splitskih škola, a svako ubacuje koga poznaje.

“Čak su i srednjoškolci u grupi, a tu su i oni mali i oni najmanji. Neka djeca su u školi Bol, a neki su u Pojišan… Ne znam iz kojih su škola jer svatko ubacuje svakog… Sadržaj je užasan, a kad dijete upali WhatsApp, dočeka ga preko 20 tisuća poruka”, opisuje majka koja je odmah izišla iz grupe nakon što je vidjela sadržaj.

Priložila nam je fotografije s eksplicitnim porukama koje djeca šalju. Dok su donedavno emotikoni pokušali nadomjestiti izraze lica, nikad u potpunosti, sad su to preuzele “naljepnice” koje svako može izraditi putem aplikacije.

Tisuće djece i mladih u grupi razmjenjuje naljepnice golih djevojaka.

U želji za otkrivanjem više informacija, Slobodna Dalmacija je kontaktirala učiteljice, koje kažu kako nisu upućene u postojanje ove grupe.

“Za grupu sam saznala preko portala, ne znam ništa o tome, stoga ne mogu komentirati. Nisam saznala da se to događa”, poručila je jedna od njih.

NAJNOVIJE!