NaslovnicaVijestiMladići iz Imotskog našli novčanik pun novca: Evo što su učinili s...

Mladići iz Imotskog našli novčanik pun novca: Evo što su učinili s njim

Mladići iz Imotskog slučajno su našli novčanik pun novca. Evo što su učinili s njim.

Kako piše portal radioimotski.hr, javio im se umirovljenik Ivan Glavota sa Sebišine i zamolio da objave jedan njegov slučaj. Čine to s guštom, jer je to primjer koji bi morali slijediti svi mi.

“Išao sam u Lidl i kupio neke sitnice i kada sam izišao vani i već bio kod svoga auta da krenem doma, do mene dođoše dva mlada momka i pitaju me:

– Gospodine da vi niste izgubili novac? Začuđeno sam instiktivno krenuo rukom u džep i zaista vidio da mi nedostaje novac, a mogu vam kazati da je to bila količina vrlo solidne mirovine. Rekao sam im da sam zaista izgubio novac. Oni su vjerojatno vidjeli to i pratili me da mi ga donesu vani, kako ne bi stvarali gužvu u samom prodajnom centru.

Zahvalio sam i ponudio nagradu te tražio da mi makar kažu ime i prezime, ali su se tome protivili. Samo su mi kazali da im je to bila dužnost i da im predstavlja zadovoljstvo samo moja riječ zahvale.

Zato hvala im od srca, jer su pokazali da su primjer poštenja”, u jednom dahu je ispričao svoju današnju priču Ivan Glavota.

E, pa momci i mi vam skidamo kapu do poda. Doista ste lijep primjer u današnjem društvu.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare