Tri dana su tražili nestalu staricu, a ona im je darovala najljepši poklon zahvale

HGSS je tri dana tražio nestalu staricu, a kada su je našli na društvenim mrežama su objavili fotografiju njezinog pronalaska.

“Osjet mirisa direktan je put prema sjećanjima. Nakon tri dana potrage po surovom terenu nismo posustali ni gubili nadu. Iskusne životne ruke, uz spašen život, darovale su nam i najljepši poklon zahvale – miris nade, kadulje i smilja koji će nas zauvijek podsjećati na ovaj dan”, napisali su uz fotografiju starice koju im je pripremila poklon dok su je spašavali iz krša.

“Hvala vam dragi ljudi još jednom od sveg srca. Mojoj baki ste spasili život na našem voljenom kršu. Niste posustajali bez obzira na sve, hrabrili nas svojim traganjem i lijepom riječju u svakom trenutku, zbog čega kao obitelj koja se našla u ovoj situaciji osjećamo veliku zahvalnost.

Svima, ali baš svima koji su ovo vrijeme neizvjesnosti, straha u potrazi za bakom nam na bilo koji način pokušali pomoći još jednom jedno veliko hvala”, osvanula je poruka unuke u komentarima.

“Koliko jaka fotografija”, “Uvijek iznova na ponos, vraćate vjeru u ljude”, “jedna od malobrojnih dobrih stvari koje kod nas funkcioniraju ste upravo vi”, pisali su drugi.

Starica je u teškom stanju pronađena nakon tri dana potrage. Transportirana je do prometnice te predana HMP Šestanovac nešto prije 14:00 sati.

“Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovoj potražnoj akciji i čijim naporima je spašen još jedan život”, poručili su HGSS-ovci.

NAJNOVIJE!