MOLITE SE: Supruga pastora upucanog ispred njegove crkve traži pomoć

Supruga pastora iz Tennesseeja koji je prošlog mjeseca upucan u usta ispred svoje crkve apelira na javnost za pomoć, objašnjavajući da njegove ozljede zahtijevaju više operacija i dug put do oporavka.

“Moj suprug, vlč. Clemmie Livingston Jr., bio je žrtva nasilnog zločina”, napisala je Gwendoline Livingston u opisu GoFundMea.

“U nedjelju, 25. veljače 2024., on, pastor baptističke crkve New Zionfield, upucan je ispred ulaznih vrata svoje crkve.”

Kako je CBN News prethodno izvijestio, šokantan trenutak dogodio se kada je 70-godišnji Livingston pokušao spriječiti dvojicu muškaraca u pokušaju krađe vozila učitelja nedjeljne škole.

Napadači su upucali župnika dok su se vozili s mjesta događaja.

“Žrtva je upucana kada je izašao iz crkve dok su osumnjičenici krali srebrni Chevrolet Corvette iz 2019.”, navodi se u priopćenju policijske uprave Memphisa. “Dok su osumnjičenici bježali s mjesta događaja u ukradenom vozilu, ispalili su hice, pogodivši žrtvu.”

Livingston, propovjednik u baptističkoj crkvi New Zionfield, bio je u kritičnom stanju nakon napada.

Unatoč tome što je navedeno da je u stabilnom stanju, Gwendoline je rekla da je njezin suprug još uvijek na intenzivnoj njezi i da ga “čekaju još najmanje dvije operacije za otprilike šest tjedana, a zatim treća faza, a možda i više, ovisno o ishodu njegovog ozdravljenja”.

Propovjednik se suočava s nečim što se čini doista teškom bitkom – onom koja je dovela do toga da obitelji treba financijska pomoć zbog onoga što je nazvala “besmislenim činom nasilja”.

NAJNOVIJE!