‘Moramo se probuditi!’ Snažna poruka bivšeg supermodela protiv pobačaja

Bivši supermodel Kathy Ireland nedavno je dobila počast na utjecajnoj pro-life gala svečanosti na kojoj je iznijela snažnu poruku protiv pobačaja.

“Kao mlada odrasla osoba, identificirala sam se kao kršćanka koja podržava izbor”, rekla je Kathy 23. rujna dok je primala nagradu na Live Action’s Life Awards Gala. “To vam samo pokazuje stanje naše nacije. Kako se to događa?”

Ali shvatila je u svojim 40-ima – desetljećima nakon što je postala kršćanka – njezini pogledi na pobačaj nisu u skladu sa Svetim pismom; shvatila je da abortus zapravo krši Božju istinu.

Sada, bivši supermodel poziva vjernike i crkve da progovore i shvate isto.

“Moramo probuditi naše crkve,” rekla je. “Moramo se probuditi!”

I tu nije završila. Osnivačica Kathy Ireland Worldwide također je poslala snažnu poruku ženama koje su tražile pobačaj.

“Ništa nije preveliko za Boga”

“Ženama koje su imale pobačaj – procjena je jedna prema četiri – samo znajte da ništa nije preveliko za Boga”, rekla je. “Donosimo mu to; pokajmo se. On otkupljuje i obnavlja.”

To je uistinu snažna i transformacijska poruka o kojoj žene nakon pobačaja moraju razmišljati.

U potezu koji nije uobičajen u Hollywoodu, Ireland je posljednjih godina otvoreno raspravljala o svojim kršćanskim stavovima. U veljači je rekla za Fox News o važnoj ulozi koju vjera igra u njezinu životu.

“Najvažniji odnos u mom životu je s Isusom i iako sam postala kršćanka s 18 godina… tako sam zahvalna što je Bog tako strpljiv i milostiv”, rekla je. “Sviđa mi se što nam Sveto pismo kaže: ‘Onaj kome se mnogo oprašta, mnogo voli’, tako da volim cijelu hrpu.”

Ostavit ćemo vas s govorom osnivačice Live Action Lile Rose održanom na Life Awards Gala:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!