Muški drag 'umjetnik' plesao za djecu u Vatikanu, brojni katolici su užasnuti
Snimka zaslona: TikTok

Katolici su izrazili užasnutost nakon što je muški drag ‘umjetnik’ plesao za malu djecu tijekom prvog Međunarodnog dana djeteta ovog vikenda.

25. svibnja Carmine De Rosa, rođena u Salernu, nastupila je kao jedna od službenih umjetnica za inauguracijski Međunarodni dan djeteta.

U svojstvu umjetnika koji se brzo mijenja ili živog crtića, De Rosa se pojavio kao žena, odjevena u više odjevnih kombinacija. Koristio je i sugestivne kostime od kartona.

Djeca su sjedila u krugu oko De Rose za vrijeme njegove izvedbe. Njegova demonstracija održana je na Olimpijskom stadionu u Rimu – gdje se kasnije tijekom dana papa Franjo susreo s tisućama male djece iz cijelog svijeta, prenosi Lifesitenews.com.

Noseći ružičastu haljinu s dubokim izrezom, De Rosa je komentirao uzbuđenje koje je osjetio zbog poziva da sudjeluje na Međunarodnom danu djeteta.

Ističući De Rosin nastup, bivši američki papinski nuncij nadbiskup Carlo Maria Viganó potvrdio je da je De Rosino uključivanje u međunarodni događaj pokazalo potporu Vatikana LGBT ideologiji. “Sada je jasno da je Bergoglio jedan od glavnih aktivista paklene LGBTQ+ agende”, napisao je prelat.

@carminederosaofficial

Oggi in scena allo stadio Olimpico di Roma per la giornata mondiale dei Bambini indetta da Papa Francesco 😍 Che grande emozione! ❤️ #worldchildrensday #25maggio #papafrancesco #carminederosatrasformista #quickchangechallenge #world #eventi #roma #stadioolimpicodiroma #boy

♬ Dreamers [Music from the FIFA World Cup Qatar 2022 Official Soundtrack] – Jung Kook & BTS

Nastavljajući, Viganó je citirao Evanđelje, ističući Kristovo upozorenje o izazivanju skandala:

Nema više riječi da se izrazi skandal i gađenje, u sudioničkoj i kukavičkoj šutnji episkopata.

“Onomu, naprotiv, tko bi sablaznio jednoga od ovih najmanjih što vjeruju u mene bilo bi bolje da mu se o vrat objesi mlinski kamen pa da potone u dubinu morsku.” (Mt 18,6).

De Rosa je od tada branio svoju emisiju. Pišući na TikToku izjavio je da je “donošenje osmijeha djeci i šire bio moj zadatak i uspio sam.”

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare