NaslovnicaVijestiOženjeni kršćanski misionar je osuđen na 25 godina zatvora - djetetu je...

Oženjeni kršćanski misionar je osuđen na 25 godina zatvora – djetetu je prenio spolno prenosivu bolest

Jordan Webb, oženjeni kršćanski misionar i otac iz Iowe, osuđen je za seksualno zlostavljanje djeteta, no on i dalje tvrdi da je nevin. 

Osuđen je na 25 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja djeteta predškolske dobi i širenja spolno prenosive bolesti.

Webb je prošli tjedan proglašen krivim za seksualno zlostavljanje drugog stupnja, incest i ugrožavanje djeteta od strane porote okruga Webster, kako izvještava ABC News.

Prema presudi, Webb će morati biti u zatvoru najmanje 17.5 godina prije nego što ispuni uvjete za uvjetni otpust.

Nakon puštanja iz zatvora, bit će trajno registriran kao seksualni prijestupnik. Sudski dokumenti otkrivaju da su Webb i žrtva testirani pozitivni na gonoreju u travnju 2022. godine.

Unatoč tvrdnjama Webba da nije počinio djela zbog kojih je osuđen, njegov zahtjev za novim suđenjem odbijen je prije izricanja presude u petak.

Marvin Smith IV, pastor u baptističkoj crkvi Harvest u Fort Dodgeu, lani je pružio jamstvo za Webba u pismu sudu, opisujući ga kao “velikog građanina” i “velikog čovjeka u zajednici”. Izjavio je da ne smatra da Webb predstavlja opasnost za zajednicu ili da postoji rizik od bijega.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare