Policija uhitila muškarca koji je napao kršćane tijekom mise
Ilustracija: Canva

Policija Salt Lake Cityja uhitila je muškarca ujutro u nedjelju, 26. svibnja, nakon što je ušao u katoličku katedralu za vrijeme mise i počeo napadati ljude drvenim mačem.

Napadač Chandler Grillone (31) suočava se s dvije optužbe za teške napade, jednom optužbom za prekršajni napad i jednom optužbom za oštećenje imovine ispod 5000 dolara, zajedno s optužbama za nedolično ponašanje i ometanje policijskog službenika.

Dokumenti o vjerojatnom uzroku navode da je Grillone ušao u katedralu Madeleine u Salt Lake Cityju “bez provokacije ili bilo kakvog obrazloženja” i nastavio napadati nekoliko prisutnih.

Grillone je navodno udario dvije svoje žrtve drvenim mačem od bambusa prije nego što je šakama napao trećeg člana laika. Grillone se također opirao uhićenju, “okretajući se” i pokušavajući pobjeći prije nego što su ga policajci natjerali u patrolna kola.

Nijedna od žrtava nije poznavala Grillonea prije incidenta, za koji vlasti vjeruju da je bio potpuno slučajan. Nema izvještaja o trajnim ozljedama.

Grillone se trenutno nalazi u zatvoru okruga Salt Lake.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare