‘Sotonin krajni cilj”: Starbucks otpustio kršćanku zbog njenih uvjerenja

Sada već bivša zaposlenica Starbucksa tvrdi da ju je kafić sa sjedištem u Seattleu otpustio nakon što se otvoreno usprotivila politici svoje tvrtke tijekom mjeseca Ponosa.

Taylor Trice progovorila je o svom izbacivanju u viralnom TikTok videu, objašnjavajući da je izbačena iz Starbucksove trgovine u Apexu, u Sjevernoj Karolini, jer se bunila zbog LGBT zaslona, ​​kao i pravila koja od nje zahtijevaju da koristi transrodnu identifikaciju zaposlenika, odnosno “preferirane zamjenice.”

“Prije rada u Starbucksu nisam znala ništa o tome osim da se smatrao bougie kafićem”, rekla je u intervjuu za Fox News. “Tako da nisam znala da je to vrlo liberalna tvrtka.”

Trice, koja je radila za Starbucks dvije godine, rekla je da je počela raditi u kafiću jer je tvrtka nudila pomoć u školarini za online program Državnog sveučilišta u Arizoni. Otpuštena je s posla 2022. godine, rekla je u videu.

Kršćanska vjera joj ne dopušta laganje

Bivša zaposlenica rekla je da želi zvati transrodnu djelatnicu po rođenom imenu i u potpunosti izbjegavati korištenje zamjenica jer joj njezina kršćanska vjera ne dopušta laganje.

“To znači, ako vidim da ste muškarac, a ja vas zovem ženom, to je laž”, objasnila je. “To je identificiranje vas kao nečega za što vas Bog nije stvorio. Identificira vas kao nešto čime vas Sotona želi identificirati, a Sotonin krajnji cilj je zbuniti vas i prevariti vas o vašem identitetu.”

Iako bi neki to mogli odbaciti kao “mali grijeh”, Trice tvrdi da se takva vrsta nepoštenja ne smije olako shvatiti.

Gledajući unatrag, Trice je rekla da osjeća da ju je Bog pripremio za ono što će doći. Noć prije nego što ju je šef otpustio, rekla je da je sanjala da je pozvana na sastanak tijekom kojeg su Triceini poslodavci rekli da su je ljudi optužili za “homofobiju”.

Već sljedećeg dana ostala je bez posla.

Glasnogovornik Starbucksa rekao je za The Christian Post da tvrtka neće komentirati “privatnu stvar zaposlenika”, misleći na ovaj slučaj.

NAJNOVIJE!