Svećenik nakon prometne nesreće završio u bolnici: Pronašli mu kokain u krvi

Nakon prometne nesreće, svećenik u Italiji završio je u bolnici. Tamo je laboratorij utvrdio: muškarac je imao kokain u krvi. Njegov odvjetnik kaže da je to bila greška.

Nakon što je bio pozitivan na kokain, katolički svećenik u Italiji privremeno je suspendiran iz svećeničke službe. Biskupija Sulmona-Valva objavila je to na svojim internetskim stranicama. Privremeni prekid služi da se ispitaju optužbe protiv župnika. Također je trebalo zaštititi svećenikov ugled.

Obustava je na snazi ​​od subote

Svećenik, koji dolazi iz Kolumbije, prije nekoliko je dana doživio prometnu nesreću. Kako je objavio portal Il Messaggero, on se svojim vozilom zabio u zaštitnu ogradu autoceste na putu kući s večere. Kada su njegove ozljede sanirane u bolnici Sulmona, tamošnji laboratorij otkrio je značajne količine kokaina u svećenikovoj krvi.

Il Messaggero je u nedjelju izvijestio da je svećenik morao napustiti svoju župu jer mu je biskupija izdala šestomjesečnu zabranu boravka. Svećenikov odvjetnik rekao je novinama da je njegov klijent drogu uzeo slučajno ili nesvjesno. Privremeno se povukao u samostan.

NAJNOVIJE!