Ana (20) nestala u Beogradu u noći između četvrtka i petka: Obitelj moli za pomoć!

Mlada djevojka Ana Petrović (20) iz Zrenjanina je nestala u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata iza ponoći.

“Još nema nikakvih informacija o Ani”, rekla je sestra nestale djevojke, a emotivni apel objavila je i na društvenim mrežama.

“Jedini način na koji nam možeš pomoći da pronađemo moju sestru je da podijeliš ovu sliku, da zamoliš svoje prijatelje/obitelj da je podijele kako bi je što više ljudi vidjelo i naravno da nazoveš broj telefona sa slike ili prijaviš u najbližu policijsku postaju ako je negdje vidite. Hvala svima koji dijelite, nismo ni očekivali da će se naš glas ovoliko čuti, ali budimo danas još glasniji nego jučer. Anu kod kuće čeka djevojčica od godinu i pol dana i jako je važno da je što prije nađemo”, napisala je Anina sestra na društvenoj mreži Facebook.

Ana Petrović (20) iz Zrenjanina nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata iza ponoći.

Kako je objasnila njezina sestrična, Ana već četiri godine živi u Kaluđerici, njen nestanak prijavljen je policiji, a nitko ne zna što je nosila u trenutku nestanka, no znaju da je sa sobom ponijela ružičasti ruksak.

Njena sestra je za srpske medije izjavila da se ovo nikada ranije nije dogodilo, te da Ana ima dijete od godinu i pol dana za koje je jako vezana.

Kako je rekla, svi iz uže obitelji pokušavaju je dobiti na telefon, ali Ana se ne javlja.

Prema njezinim riječima, Anin telefon je bio isključen cijelo vrijeme od trenutka kada je nestala, no primijetili su da je bio uključen nekoliko sekundi oko 6 sati ujutro.

NAJNOVIJE!